שלום, מוקדם יותר הבוקר ניסיתי לקנות כרטיסים להופעה של רדיוהד. לצערי לא שמתי לב ולא הייתי באתר הכרטיסים הרשמי כפי שחשבתי אלה באתר ספסרות כרטיסים בשם viagogo האתר הציג שהכרטיסים עומדים לאזול לגמרי ו, זרקה אותי מספר פעמים מקנית כרטיסים שכבר התחלתי לרשום את פרטי האשראי והמשיכה לפרסם כל פעם שמספר הכרטיסים יורד בגלל אוירת הלחץ מהאתר והעובדה שחשבתי שאני נמצאת באתר הכרטיסים הרשמי ניסיתי לקנות כרטיס כמה שיותר מהר לאחר קנית הכרטיס ואחרי שיחה עם חברות הבנתי שלא הייתי באתר הרשמי וששילמתי עמלה גבוה ומחיר כרטיס מופקע להופעה והתחרטתי מקנייתי. לא דאגתי משום שאני יודעת שבקניה של דברים באינטרנט יש 14 ימי עסקים בהם אני יכולה לקבל את כספי בחזרה. שחזרתי לאתר התברר לי שלחברה אין טלפון כלל וניתן להשאיר מייל שאליו אקבל תשובה תוך 48 שעות ובחלק השאלות והתשובות באתר היה רשום שלא ניתן לקבל את הכסף בחזרה ושהעסקאות הן סופיות. אבל הרי זאת עבירה על החוק. מה עלי לעשות?
שלום,
באם החברה פעלה בעניינך בניגוד לחוק, יש לך זכות להגיש תביעה כנגד החברה בגין ביטול עסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר