לפני כחודש התקשרו אלי לפל מחברה שנקראת קנייה זהב נציגה בשם מירב ,אמרה שלפני שנתיים הצטרפתי למועדון חברות שנה ראשונה חינם ומהשנה השניה אני צריכה לשלם 299 ש"ח ל10 חודשים, בהתתחלה אמרתי מה פתאום ולא יכול להיות אבל הנציגה שהיתה מאד אגרסיבית אמרה לי כן את לא זוכרת אבל את הצטרפת ועשכו את חייבת לשלם. הקטע המפחיד שהיה לה את כל הפרטים שלי, אחרי לחץ מאד קשה מצדה הסכמתי ונתתי את מס כרטיס האשרי. ביום חמישי האחרון שוב התקשרו ושוה הפעילו לחץ וגם אמרו לי את מס הכרטיס שלי עם הפרטים ושוב עם הרבה לחץ מסרתי את פרטי הכרטיס. ביום שישי יצא לי לגלוש באינטרנט ואז גליתי שנפלתי קורבן לעוקץ. התלוננתי במשטרה , ביטלתי את כרטיס האשראי אבל כאשר פניתי לחברת האשראי ישראכרט לעצור את שאר התשלומים בהליך שנקרה הכחשת עיסקה נתקלתי בסרוב מצידם . איני יודעת מה לעשות האם צריך צו של בית משפט לעצור את העיסקה שהיתה רכישה ברמיה והונאה.
אשמח לתשובה
שלום,
עניין זה עלה לאחרונה כמעט כל יום בפורום זה.
אינני עוסק בתחומים אלה כיוון שמדובר בנושא פלילי.
לאחרונה מצאתי עו"ד שעוסק בתחום. במידה ואת מעוניינת בפרטיו, אנא פני למשרדי ואמסור לך את הפרטים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בתאריך 12.2.2017 פרסמתי פוסט לגבי החברה קונים ונהנים בנוגע למכירה בטלפון .
פעלתי על פי ההנחיות בפורום התלוננתי במשטרה ביטלתי את כרטיס האשראי ופניתי לחברת האשראי . וכן פרסמתי פוסט בנושא. בעיקבות הפוסט ותלונתי בפורום חזרו אלי מקונים ונהנים וביטלו את העיסקה, אתמול קיבלתי טלפון מחברת האשראי שהעיסקה מבוטלת. אי לכך אני מושכת את תונתי לגבי חברת קונים ונהנים.
עלי לציין שעדיןיש התנהלות מול חברת קניה זהב.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר