הגעתי למרכז שירות כדי להחליף סוללה . סוכן זריז שכנע אותי "לשדרג" בלי שיעלה לי יותר בחשבון חודשי. אמרתי במעמד קבלת וחתימת "החוזה" כי אקרא אותי בבית ואולי אחזור לבטלו באם לא יראה לי ( אני נכה והעמידה הייתה קשה עלי ) אמירתי זו הוקלטה!
שעה אחרי שהגעתי הביית שלחתי מייל לחברה ובו הודעתי על הביטול. כמו כן דיברתי ( למחרת) אם נציג וביטלתי גם טלפונית והוא אישר לי כי העיסקה נעצרה.
חזרתי לסניף כדי להחזיר את הציוד ולהזדכות...ולאחר דין ודברים קולני ומביש...סירבו לקבל בחזרה את ה"קיט" של בו: טלפון סלולרי שהחליף את מה שהיה לי - המשודרג - טלפון נוסף שהיה באריזה ושהיה חלק מ"הקיט" וכן טאבלט שהיה גם הוא חלק מהקיט.
הטענה היתה שהשתמשתי " בטלפוון. לשאלתי : מה בין זה לבין טאבלט ןטלפון נוסף בהם לא נגעתי ואינני צריך להם - אך עבורם שילמתי - כפי שהתברר לי מקריאה מדוקדקת של: "חוזה" העיסקה...ענו לי: זה יחד באריזה !
שאלותי: 1. איך יתכן שאינני יכול להחזיר טלפון סלולרי שעות אחרי "רכישתו"? 2. איך יתכן לקשור מוצר אחד עליו נטען שהוצא מאריזתי לשני מוצרים אחרים בטענת : זה "קיט טריפל!" כשאין שום קשר בים המוצרים ( להוציא- אותו יצרן)
אודה לכם על חוות דעה אני בהחלט מתכוון לתבוע האם יש היגיון בדברי? (משפטי)
שלום,
קראתי את הדברים.
אני מציע לך להפנות את שאלותיך אלו לחברה. החברה היא זו שקבעה את הכללים הללו. אני לא עו"ד של החברה ולכן לא אוכל להסביר לך את מדיניות החברה בעניין זה.
האם יש לך עילה לתביעה בעניינך ? התשובה היא כן.
ולכן אני ממליץ לך לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר