לפני כשנה טסתי לחו"ל, טיסת חזור התבצעה ממונטריאול לטורנטו ומשם לישראל דרך וינה. בכירטוס במונטריאול הודפסו מס' פעמים הכרטיסים ע"י פקידה חדשה שהודרכה ע"י אדם שעמד בסמיכות אליה. לאחמ,"כ הבחנתי שלא צויין לי טיסת המשך מוינה. המזוודות נשלחו עד ישראל. לשאלתי הסבירו לי שאגש בטורנטו ואקבל המשך. בפועל בטורונטו חברת אוסטריאן שלחה אותי לאייר קנדה בטענה שאני נעול להם. הריצו אותי הלוך וחזור ובסופו של דבר הפסדתי את הטיסה יחד עם מלווי. עקבו את המטוס עוד זמן רב להורדת המזוודות שלי. החברה הכירה בזה ונתנה לי כרטיס למחרת דרך ארה"ב. מלווי הוצרך לשלם כרטיס . בעקבות זאת נגרם לי עיכוב של יום והוצאות נסיעות בטורנטו ועגמ"נ רבה והוצאות על כרטיס נוסף למלווי. (אני לא יודע אנגלית). הבעיה החלה בעקבות הפקידה בטורנטו. יש לי מסמך שהמזוודות נשלחו לישראל. רק אני לא יכלתי לעלות למטוס.
יש כאן מקום לתביעה?
שלום,
באם בעקבות רשלנות של עובד חברה נגרמו לך נזקים ועוגמת נפש, יש לך עילה לתביעה ובתנאי שהחברה נמצאת בארץ ו\או יש לחברה סניף בארץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר