שלום רב,
התחברתי לחברת הפלפון לפני כשנתיים לתקופה מאוד קצרה של 3-4 חודשים. אחרי שהבנתי שהחברה לא מקיימת את מה שהובטח בשיחת שיווק טלפונית החלטתי לחזור לחברה שהייתי בה שנים חברת סלקום. לבקשת החברה החזרתי את כל הכרטיסי הסים. שלחתי בקשת התנתקות מאתר NETEK וקיבלתי אישור. מאז ועד היום החברה מחייבת אותי על כל מיני שירותים שחיברה אותי אחרי ניתוקף כלומר שירותי תיקון שלא ביקשתי וכו... בשלב מסויים הבנתי שאין לי ברירה נסעתי לשירות לקוחות ושילמתי את כל החוב שהם ביקשו ממנני. ביקשתי רישור התנתקות ואישור על כך שלא חייבת כלום. סירבו לתת לי אותו במשפט שלא קיים להם אישור כזה. לאחר סגירת חוב המשיכו לחייב את הכרטיס שלי. שוב נסעתי לשירות לקוחות ועעוד פעם שילמתי למרות שלא היה נכון. ושוב סירבו לתת לי את האישור על סגירת חובות. חסמתי כרטיס אשראי לחיוב מחברת פלפון. אך התחלתי לקבל איומים. המהלך נמשך כבר שנה. הבנתי שלא אוכל להתנתק מהם לעולם. מבקשת עזרה מכל הלב תצילו!!!!! אשלם לכל עו"ד שיסכים לגמור לי את הסיפור חד ולתמיד. אשלם כל מה שיבקשו רק רוצה לשכוח מה זה חברת פלפון. מודה מראש!!!
שלום,
את מוזמנת לפנות למשרדי ואשמח לסייע לך בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר