שלום אשמח להתייעצות. נרשמתי לטיפול להסרת שיער בתחילת אוגוסט בסניף אמריקן לייזר בתל אביב, כשביררתי עוד בהרשמה על סוגי המכשירים שיש לחברה. הסבירו לי שלא כל מכשירי החברה הינם מסוג לייזר ולאחר שהדגשתי שאני מעוניינת רק בלייזר ולא ב-IPL, הובטח לי שעליי רק לבקש את סוג המכשיר כשאני באה לטיפול.
לפני כל טיפול יוצא לי להמתין לפחות שעה (במקרה הטוב) וכשאני מתלוננת שזה לא לעניין עונים לי תשובות מרתיחות כגון: גם אצל רופא היית מחכה ככה (כן אבל אצל רופא לא שילמתי אלפי שקלים לטיפול) או בעיה שלך שביקשת מכשיר לייזר.
לאחר שהמתנתי בטיפול האחרון שעתיים, התעקשתי לדבר עם מנהלת הסניף. הנציגה אמרה לי שמנהלת הסניף תחזור אלי תוך 72 שעות דבר מרתיח בפני עצמו אבל המתנתי. לאחר שעברו 6 ימים ואף אחד לא חזר אלי התקשרתי לשירות לקוחות של החברה. הובטח לי שיחזרו אלי תוך 24 שעות. לאחר 28 שעות התקשרתי עוד פעם לשירות לקוחות. הובטח לי שמחר על הבוקר מתקשרת אלי מנהלת שירות הלקוחות. מאז עברו יומיים. אני עדיין ממתינה. בחיים לא קיבלתי יחס כ"כ מזלזל מנותן שירות. אני מרגישה בת ערובה היות וכבר שילמתי על הטיפול כשכבונוס אני מקבלת המון עוגמת נפש ובזבוז של זמן. האם יש יכולת לבטל את העסקה ולקבל את כספי חזרה? האם יש עילה לתביעה? תודה מראש!
שלום,
התשובה לשאלתך היא כן. יש לך עילה לתביעה לצורך ביטול העסקה, אך יהיה עליך לעשות זאת באמצעות בית המשפט, על ידי הגשת תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על המענה המהיר. האם אני יכולה לבטל בינתיים את התשלומים העתידיים שלי למכון או שזה עלול לסבך אותי משפטית? (בעת החתימה על החוזה ביקשתי לבצע פריסת תשלומים)
שלום,
לא אינך יכולה לבטל את התשלומים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר