בשנת 2014 רכשתי מחשב נייד. לאחר כ- 3 חודשים נוכחתי שיש בעיה במקלדת התקשרתי לחברה ושלחו שליח לקחת את המחשב לתיקון. המחשב שהה במעבדה חודש וחצי ולא תוקן. התקשרתי שוב ושוב והמעבדה טענה שלא שלחו לה עת החלק מחו"ל ולבסוף לאחר התקשרויות טלפוניות רבות מצידי אמרו שמחליפים לי את המחשב נייד החדש שלי למחשב נייד חדש אחר , (לאחרונה התברר שהמחשב נייד שהוחלף אינו מאותו דגם של המכשיר שרכשתי) וגם הגיע ללא קופסא , אלא פתוח בנילון. המחשב הזה כבר מההתחלה היה בעייתי ונתקע כול הזמן וכשהתקשרתי לחברה היו נותנים לי עצות טלפוניות כגון קישוריות שתעזורנה , ללא הועיל. בנוסף עשיתי הגדלת אחריות לשנתיים נוספות (בתשלום) אחריות שלא עודכנה עד היום במערכת ולאור ההתנהלות שהיתה כבר היססתי לשלוח שוב את המחשב שהחליפו לתיקון, מה גם שהאחריות לא עודכנה במערכת בכלל מצד המעבדה. לבסוף לאחרונה התייאשנו מהמחשב הבעייתי שהוחלף ורכשנו מחשב חדש
שאלתי היא לאור התנהלות של החברה / המעבדה שמחליפה מחשב חדש במחשב שהנו דגם אחר בכלל במקום לתקן את המחשב שנשלח לתיקון ולאור התנהלותה שהוזכרה לעיל - על מה ניתן לתבוע אותה כיום.?
שלום,
בהתאם למה שאת מתארת - החברה / מעבדה לא התנהלה כדין ולמעשה "מכרה" לך מחשב משומש שאינו במצב תקין.
בטרם הגשת תביעה אני מציע לך לעיין בהסכם / חוזה אחריות ולבדוק כיצד כתב האחריות מתייחס למקרה שאת מתארת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר