גלשתי באתר וראיתי כמה מוצרים שיש עליהם 90 אחוזי הנחה ומתחת רשום המחיר המקורי והמחיר לאחר ההנחה. הזמנתי ביליתי שעות באתר. וכשניגשתי לקופה כדי להשלים את הקניה המחירים היו שונים!.
חזרתי לדף של כל מוצר והמוצרים היו עדין בהנחה של 90 אחוזים.
פניתי בצאט לחנות וביקשתי שיראו למה זה קורה כי אני רוצה לשלם ומזל ששמתי לב ולא שילמתי כי מדובר בהפרש של 10 אלף שח .
החנות היא אינטרנטית ישראלית.
אחרי כ-9 שעות המחירים עדיין היו בהנחה של 90 אחוזים. לאחר שליחת הודעה נוספת השיבו לי שזה טעות ויש להתיחס למחיר הכולל בעגלה ולא לכל פריט . כששאלתי על מה שאומר החוק ושהם עוברים עליו המוכרת בצאט ניסתה להתנער מהאחריות ומיהרה לסיים את השיחה ואף לעגה לי. נתנה לי את המיל של הבעלים ולטענתה הוא עורך דין. אותי זה לא מענין כי את מה שאני צריכה לקבל במחיר שהוצג אני יודעת וזה שונה מאוד מהמחיר בעגלה. פניתי לבעלים. לפי תשובותיו הוא מצדיק את הטענות שלי אך לא מוכן לתת לי את המוצרים במחיר שהם הוצגו. רוצה לתת לי 30 אחוזי הנחה שאני יכולה לקבל בכל חנות אחרת ולא היתי צריכה לבזבז שעות באתר שלו. הוא לא מוכן לתת לי את המוצרים במחיר שהוצגו כי לטענתו זה יביא אותו להפסדים.
בעיקרון הכל מצולם, גם המחירים של ההנחות וגם השיחות, הכל מצולם.. הבנתי שעל פי חוק אני יכולה לתבוע ולקבל עד 10 אלף שח ללא הוכחת נזק ובנוסף קבלת המוצרים במחיר שהם הוצגו. האם יש לי סיכוי לצלוח?
ובנוסף, האם אם אתבע אותם, הם יכולים לתבוע אותי חזרה?
שלום,
בהתאם למה שאת מתארת אכן יש לך עילה לתביעה וחוק הגנת הצרכן קובע פיצוי של עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
הצד השני תמיד יכול לתבוע שכנגד אך כדי להצליח בתביעה יש צורך בעילה לתביעה ובהתאם למתואר בעוד שלך יש עילה לתביעה לצד השני אין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר