בתאריך 25/12/2017 יצרתי קשר טלפוני עם חברת האינטרנט בשם רימון כדי רכוש את השרותים להם נאמר לי באותה שיחה שאני צריך גם לרכוש את הראוטר שלהם בשביל זה כאמור את הראוטר שילמתי בכרטיס אשראי בטלפון וחיוב עבור הגלישה תשלום חודשי עשיתי דרך הוראת קבע .
בתאריך 27/12/2017 הגיע הראוטר עם שליח ומאז במשך שבועיים ניסו לחבר אותי דרך הטלפון ולא הצליחו .
והיות וכך ביקשתי לבטל את כל העיסקה לא יתכן שאני כבר שילמתי ולא אקבל את השרות במשך כל כך הרבה זמן.
בתאריך 5/1/2017 ביטלתי את החיוב של האשראי עבור הראוטר .
ובתאריך 20/2/2017 ביטלתי גם את ההוראת קבע .
הראוטר נישלח אליהם אליהם במקביל יש לציין שזה הגיע אליהם לאחר 14 יום .
הבעיה היא סביב הראוטר החברה מסרבת לקבל את המוצר בטענה שהוא ניפתח וגם לא הוחזר תוך 14 יום ורוצה תשלום אני בניגוד טוען 1.כל המטרה של רכישת הראוטר היתה בשביל הגלישה אז הייתי צריך לפתוח לא היתה דרך אחרת זה משהוא מאולץ
והיות ולא צלח החיבור מבקש להחזיר את הראוטר אין לי צורך בזה ללא שרותי גלישה.
2.המוצר לא הגיע תוך 14 יום היות ונאמר לי על ידי הנציגים כל הזמן שהם לא מקבלים את זה בחזרה ועד שהחלטתי להחזיר להם בכל זאת עבר 14 יום.
הם מאיימים בטיפול משפטי .
1.מה עלי לעשות לשלם או לא.
2.מהוא פרק הזמן שיש אם בכלל כאשר מגישים עניין זה לטיפול מישפטי .
3.האם אפשר להסתכן בעלויות גבוהות עקב הטיפול
המישפטי .
4. יש לציין שהראוטר עולה 350 שקל חדש.
שלום,
תחילה אציין כי אינני מבין איך החברה הגיע ל 14 יום.
החברה התרשלה בכך שלא הצליחה לחבר אותך ולכן ביטלת את העסקה והשבת את הראוטר.
אני מניח שכל טיפול משפטי יעלה לך יותר מ 350 ש"ח.
אם טיפול משפטי כוונתך להליך משפטי בבית המשפט הזמן הוא כ שנה.
טיפול משפטי יעלה יותר מ 350 ש"ח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
כאמור לעיל ברצוני לשאול היות ששרותי הגלישה כרוכים בד בבד עם מכשיר הראוטר שאי אפשר זה בלא זה אם כן יש לראות את העניין ששניהם מהבים מוצר אחד ואם לא קיבלתי שרותי גלישה כי לא הצליחו לחבר אותי אם כן יוצא שלא קיבלתי את המוצר. ואין פו עניין של החזרת מוצר או מוצר פתוח בשונה מכל מוצר אחר כמו מגהץ או מקרר שנעשה בו שימוש .
אני מסכים בהחלט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר