קניתי מסלקום מכשיר אייפון 7 והסוכן התחיל לדחוף לי אביזרים תוך השיחה והדיבור המהיר שלו אמרתי לו שאני לא רוצה טאבלטים וכלום רק האייפון 7 אחרי כל החתימות שחתמתי התחיל להוציא אביזרים והוא אומר שזה באה ביחד ועל מכשיר אין ביטול עיסקה לקחתי כי הייתי באמצע עבודה וממהרת וחזרתי יום אחרי רציתי לעשות על כל האביזרים ביטול עיסקה לא נתן לי לעשות ביטול עיסקה ובמילה שזה באה ביחד רציתי לדבר עם המנהל גם לא נתן לי החזרתי לו הטאבלט על שולחן אמרתי תעשה ביטול אין לי מה לעשות בזה ולקחתי השאר לא היה לי זמן להתווכח איתו ובטלתי הוראת קבע והקו כי לא הייתי מרוצה מהייחס שלהם ואחרי כמה זמן מתקשרת מישהי ממשפטים אומרת לי שאני צריכה לשלם להם 12 אלף שקל שאלתי אותה על מה אמרה על אייפון 7 והאביזרים שלקחתי ומבניהם הטבלת שאני כבר החזרתי ואמר שהוא יעשה ביטול עיסקה
שלום,
קראתי את הדברים. כיצד אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
קניתי מסלקום מכשיר אייפון 7 והסוכן התחיל לדחוף לי אביזרים תוך השיחה והדיבור המהר שלו אמרתי לו שאני לא רוצה טאבלטים וכלום רק האייפון 7 אחרי כל החתימות שחתמתי התחיל להוציא אביזרים והוא אומר שזה באה ביחד ועל מכשיר אין ביטול עיסקה לקחתי כי הייתי באמצע עבודה וממהרת וחזרתי יום אחרי רציתי לעשות על כל האביזרים ביטול עיסקה לא נתן לי לעשות ביטול עיסקה ובמילה שזה באה ביחד רציתי לדבר עם המנהל גם לא נתן לי החזרתי לו הטאבלט על שולחן אמרתי תעשה ביטול אין לי מה לעשות בזה ולקחתי השאר לא היה לי זמן להתווקח איתו ובטלתי הוראת קבע והקו כי לא הייתי מרוצה מהייחס שלהם ואחרי כמה זמן מתקשרת מישהי ממשפטים אומרת לי שאני צריכה לשלם להם 12 אלף שקל שאלתי אותה על מה אמרה על אייפון 7 והאביזרים שלקחתי ומבניהם הטבלת שאני כבר החזרתי ואמר שהוא יעשה ביטול עסקה מה אני יכולה לעשות במצב כזה אני סטודנית אין לי כסף לשלם להם אני כל שנה לוקחת מהבנק הלוואה בשבל לשלם לשכר לימודים יש לי חוב של 20 אלף שקל בבנק ואני משלמת אותו בהחזר 1000 שקל אני ממש צריכה עזרה ולא רוצה שתעלו הבעיה שלי עוד פעם
שלום,
את רשאית להגיש תביעה כנגד החברה בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר