שלום
בניתי אתר אינטרנט וביקשתי מחברה מסוימת לקדם אותו בפיסבוק כשלאורך כל הדרך הדגשתי שהמפתח הוא פעולות שיביאו הרבה לקוחות לדף האתר, באופן מעשי מה שמבוצע זה כתיבת פוסטים בדף הקיים ממילא ולדרישתי שיפעלו ממשית להביא לקוחות מבחוץ לדף ושלא יסתפקו במלל ותמונות לאלו שכבר ממילא הגיעו, קיבלתי תשובות לא רציניות ואז אמרתי בבקשה בואו נבטל הכל תחזירו לי את הכסף ונשאר ידידם, אציין שכבר שילמתי כ-50% מהעסקה וחלף כבר כחודש וחצי מהתשלום הראשון וזאת בגלל התעכבות שלהם ללא יכולת שלי להזיזם.
שאלתי: האם דין עסקה שכזו כדין קניה של מוצר כולשהו רגילה ושבה הלקוח יכול לבקש את כספו חזרה בטווח זמן המקובל או שקידום אתר דינו שונה ממוצר פיזי כלשהו?
אם התשובה היא שזה עובד גם במקרה של הקידום אבל יגידו שזה עבר את ה 30 יום ואני אוכל להשמיע שיחות בהן אני מתחנן שיתחילו לעשות משהו וכן אימילים רבים בעניין ההתעכבות שלהם האם זה יכול לפעול לטובתי בעניין של שחלפו יותר מ 30 ימים?
שלום,
אינני יודע על איזה חוק את תקנה אתה מכוון.
החוק קובע כי ניתן לבטל שירות (מהסוג אותו רכשת) בהתאם לחוק הגנת הצרכן וחוק החוזים. כמו כן ביטול העסקה תלויה בהסכם עליו חתמת מול החברה
במילים אחרות, אתה רשאי לבטל עיסקה בהתאם לחוק במידה ולא קיבלת את השירות אותו ביקשת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר