הנני סטודנט בעל לקוי למידה, כולל בעיית דיסגרפיה קשה, בעיה זו הובילה לכך שנאלצתי להחליף את המחשב הקיים עקב תקלות חוזרות ועל כן החלטתי לרכוש מחשב ברשת ksp מפאת המחירים הגבוהים החלטתי לבצע נסיעה הלוך ושוב לאילת על מנת לחסוך כמה מאות שקלים כאשר הנסיעה מתועדת בכרטיסי טיסה ואוטובוסים, לאחר שפתחתי את המחשב לראשונה בביתי, התגלתה תקלה טכנית בדגם ולכן הוא נשלח למעבדה, קיבלתי אישור להחלפת המכשיר עקב תקלה שמצריכה פתיחה. לאחר קבלת המכשיר החדש, התגלתה תקלה טכנית נוספת וגם מחשב זה לבסוף הוחלף עקב תקלה שמצריכה פתיחה, לאחר מכן אספתי מכשיר חדש נוסף מאותו הדגם כמובן, כאשר שוב פעם בפעם השלישית תקלה טכנית במכשיר, כעת אחרי האכזבה מן הדגם ביקשתי מהחברה להחליף לי לדגם אחר ונעניתי בסירוב תוך מהסיבה כי החברה לא מחליפה דגמים, למרות שציינתי כי המקרה שלי הוא מקרה פרטי, לא היה מי שיטפל בכך. וכעת כאשר קיבלתי אישור החלפה שלישי במס' פניתי לחברת ksp ממנה קניתי את המכשיר לקבלת החזר כספי, כאשר שילמתי סך של 5120₪ הזיכוי שרצו להוציא עבורי עמד על סך של 4683 שקלים..
כעת לא נותרה לי ברירה אלא להזמין את אותו הדגם ולקוות שלא תהיינה תקלה כזאת או אחרת..
כמו שאתם מבינים לא נתנו לי את האופציה לבחור ופשוט השאירו אותי ללא אפשרות תגובה ועל כן פניתי אליכם לקבלת ייעוץ בנושא
שלום,
בהתאם למה שאתה מתאר אתה זכאי לפיצוי בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר