שלום .
לפני כחודש רכשתי רכב בחברת ליס פור יו במפרץ , רכב יד שנייה . כשהגעתי למקום הסביר לי המוכרן שהרכב עבר תאונה והוחלף בו קורת רוחב קדמית . בהמשך החתים אותי המוכרן על טופס הבדיקה שהחברה עשתה ובו מצוינות הרבה יותר בעיות עקב התאונה . המוכרן הסביר לי שזה מה שהוא הראה לי ברכב . לאחר שסיימתי את הליכי הקנייה והתשלום לא נתן לי המוכרן את טופס התיקונים עליו חתמתי וגם לא את הסכם המכירה . הוא גם לא ציין שעקב התאונה ירד ערך הרכב מ-56000 ש"ח ל-45000 ש"ח אותם אני שילמתי .
לאחר כשבועיים וחצי עשיתי לרכב בדיקה במכון של משרד הרישוי הנקרא- טסט בעכו . הבוחן מצא דברים חמורים מאוד וכשהראיתי לו את בדיקת החברה הוא אמר לי - תחזיר מיד את הרכב . נסעתי למגרש החברה והם מסרבים לעזור לי בענין . מה ניתן לעשות ?
תודה
יגאל כנר
שלום,
באפשרותך 2 דרכים משפטיות :
1. הגשת תביעה בבית משפט שלום (לא תביעות קטנות) לצורך ביטול עסקה, השבה כספית ופיצויים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
2. הגשת תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בגין הפרש סכום הנזק (ועד לסכום של 33,400 ש"ח - הסכום המקסימאלי בתביעות קטנות).
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי באופציה 2 (הליך תביעות קטנות), אתה מוזמן לפנות למשרדי ואשמח לסייע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר