שלום,
אני הזמנתי תור לאורטודנט בכללית סמייל לפני כ חודש ובמעמד הזמנת התור אמרו לי שצריך ליוי מבוגר של הורה אצל הרופא. היום התקשרתי למרפאת שיניים כללית סמייל ושאלתי את הפקידה אם אני יכול לבוא לרופא עם אחותי הגדולה שעברה את גיל 18 הפקידה אמרה לי כן שאלתי שוב ואמרתי לה שפעם קודמת אמרו לי הורה מבוגר והיא אמרה לי. שוב שכן בגלל שאחותי היא מעל גיל 18 וזו קירבה ראשונה. היום הלכתי לקופת החולים במטרה לעשות את הבדיקה עם אחותי והפקידה להפתעתי אמרה לי שחייב הורה מלווה אמרתי לה שיש לי את השיחה שלי איתה מוקלטת שהיא אומרת לי שאין שום בעיה לבוא עם אחותי הגדולה שעברה את גיל ה18. היא התחילה עכשיו להגיד שהייתה "אי הבנה ושאני לא אמרתי שזהו ייעוץ אורטודנט ראשוני. אז אני אשם כי היא לא ידעה את זה". האם היא לא הייתה צריכה לבדוק במחשב שזה ראשוני ולא סתם להגיד לי דברים? עכשיו היא קבעה לי תור לעוד חודש. אני מרגיש שנעשה לי עוול כי חיכיתי לתור הזה יותר מחודש ואני הבאתי את אחותי במיוחד מהצבא וטרחנו המון. האם בעקבות הרשלנות הזאת אני יכול לתבוע את מרפאת כללית? על עוגמת נפש? חשוב לציין שיש לי את השיחה עם הפקידה מוקלטת בטלפון והשמעתי לה את זה והיא אמרה לי שזוהי אי הבנה ואין מה לעשות. תודה רבה מראש על התשובה ויום טוב.
שלום נדב,
אינך יכול לתבוע כיוון שאתה קטין (על פי סיפור המקרה).
לדעתי היתה חוסר הבנה בין הצדדים כיוון שברור שאתה צריך ליווי של אפוטרופוס (הורה) ולא של אחותך הגדולה.
אני לא מציע לך להמשיך להתעסק בזה. תקבע תור חדש ותגיע עם אחד מהוריך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר