שלום, אני הדס חיילת בשירות סדיר ורכשתי בפברואר האחרון מכשיר סלולרי חדש מחברה מוכרת בעלת עשרות סניפים בארץ. לאחר תקופה קצרה שמתי לב שהמכשיר לא מתפקד כשורה וביקשתי לשלוח את המכשיר שלי לתיקון. החברה שממנה רכשתי את המכשיר הפנתה אותי לחברה אחרת שהיא גם מוכרת ואמרה שהיא תטפל בי.
הגעתי לסניף המעבדה של החברה השניה והפקדתי את מכשירי בעוד אני חותמת על מסמך של 14-30 ימי עסקים.
כמובן שעברו יותר מ30 ולא קיבלתי שום מכשיר.
התקשרתי כעוסה לחברה שהפקדתי אצלה את המכשיר שלי שלא הגיוני שעבר כלכך הרבה זמן והמכשיר עדיין לא אצלי. הם אמרו שהמכשיר בהחלט פגום אז הם יתנו לי מכשיר חדש מה שיקח קצת יותר זמן.. חיכיתי.. אחרי שחיכיתי המון זמן וקרו הרבה דברים בדרך ביני לבין החברה קיבלתי את המכשיר לפני פחות משבוע וכאשר הגעתי הביתה והדלקתי את המכשיר נוכחתי לדעת שהמכשיר אינו חדש ואינו תקין. המכשיר הוא בכלל של בחורה אחרת עם שריטות על המכשיר וכל הפרטים שלה פתוחים בפניי. מעוניינת מאוד לתבוע את החברה ואני צריכה יעוץ איך ומה לעשות בהקדם.. תודה מראש הדס.
שלום הדס,
את מוזמנת ליצור איתי קשר ואשמח לסייע בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר