שלום רב,
אני בהתלבטות האם לתבוע את חב' פלאפון, נא דעתכם:
החלטנו להחליף חברה ואז התקשרתי לפלאפון עם שאלה האם יש לי חובות על מכשירים - קבלתי תשובה שעוד תשלום של 59 ש"ח, ואני מסיים. בהמשך שאלתי האם אין יותר התחייבויות נוספות, וקבלתי תשובה חיובית, רק אחרי זה חתמתי על התחייבויות חדשות בחברה אחרת. כעבור חודש קיבלתי חיוב מפלאפון בסך כ1800 ש"ח לפני מע"מ. ניסיתי ללחם בהם, במשך תקופה ארוכה ובעוד כי שלושה חודשים הצלחתי לשמוע (במעבדה שלהם) הקלטת שיחתי עם פקידת שרות. אך הם לא הסכימו לתת לי את ההקלטה...טוענים שהיה מדובר רק על חוב על מכשירים ובנוסף הציעו לי לחזור לפלאפון ולקבל החזר כספי מלא! מה דעתכם האם שווה מאמץ לתבוע אותם ? בתודה וחג שמח.
החיוב 1800 ש"ח הם דמי יציאה משרות. לא מצאתי בהסכם (או שאני לא יודע לחפש..)שחתמתי על התחייבות כל שהיא- לקוח וותיק בחברה, ובנוסף לא מצאתי סכום כספי או נוסחת חיוב במקרה התנתקות - פשוט 1800 ש"ח ללא הסברים...
שלום רב,
ממליצה לפנות לעו"ד לשעת ייעוץ משפטי להערכת סיכויי תביעה לאור נסיבות ההתנתקות שלך מהחברה ומקור החיוב שהיא דורשת ממך כעת.
במסגרת פורום זה אין באפשרותי ליתן לך עצה מקצועית מהימנה בדבר סיכויי תביעה שכזו מבלי לראות את כל המסמכים ולהבין את העובדות לאשורן.
צר לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר