היי :)
שמי סהר בן 24 עד לפני 3 חודשים למדתי במוסד לימודים במרכז הארץ קורס תעודה במשך 7 חודשים בנושא שיווק ופרסום.
*במהלך הקורס התחלפה רכזת הקורסים והרכזת החדשה לא תיפקדה כל כך , לא היו נשלחים לנו מיילים של הסיכומים לפני כל שיעור - למרות דאמרו לנו שלפני כל שיעור נקבל את המייל שנוכל לקרוא בבית ולבוא מוכנים לשיעור ובנוסף לזה שהזכרנו לה כמה וכמה פעמים שתישלח, בגלל זה בפרויקט גמר לא קיבלתי ציון כמו שרציתי לקבל ואםילו הביך את האופי שלי( למרות שלא נכשלתי) .
*משך הקורס היה כ-7 חודשים עם אופציה להארכה של שבועיים גג ( הרכזת אמרה לי פנים מול פנים)ובפועל שינו בערך 3 פעמים את מועד סיום הקורס ובסוף סיימו אותו קצת יותר מחודש אחרי ובגלל זה פיספסתי טיסה משפחתית חשובה למרות שהדבר לא היה צריך לקרות אם מועד הקורס היה נדחה גג בשבועיים.
* הרכזת בקורס" מכרה " את הקורס כמו אשת מכירות חמודה וממולחת ואמרה לי פנים מול פנים "שאצא משווק ומפרסם ככלל המשווקים בארץ" בפועל המרצים לא הפסיקו להזכיר שהקורס זהו רק טעימה קטנה מתורת השיווק והפרסום והקורס לא מספיק ( היו ניגודים שונים מאוד מאיך שנמכר לנו הקורס ומה שפועל קרה ונאמר .)
* המרצים עצמם חלקם "ליכלכו על המרצה הראשי של הקורס וציינו שלא למדנו דברים חשובים שביינו אמורים ללמוד בקורס.
*אחד המרצים לא היה מקצועי כלל וכלל וכל התלמידים בלי יוצא מן הכלל הסכימו.
*נאמר לנו שאת הציונים נקבל לאחר חודש וחצי כמובן הדבר לא קרה ואני בעצמי שלחתי לרכזת הקורס מה עם הציון אז היא שלחה לי את הציוו.
*אמרו שלאחר חודש וחצי חודשיים נקבל את התעודות , כמוסן שהרכזת שוב לא עידכנה בשום דבר למרות שאמרה שתעדכן בימים הקרובים(לפני חודשיים) מתי להגיע לקחת את התעודות.
*היו נושאים שלא נילמדו בקורס .
ועוד...
שאלתי היא האם יש עילה לתביעה? ומה הסיכויים לזכות בה?
אשמח אם תענו, כמה שאפרט במילים לא אוכל להסביר את רמת האכזבה שלי , עד כדי כך שלא בא לי לעבוד או ללמוד את זה שוב ... כי לפי רמת הלמידה לא היה את הסיכוי אפילו וכמובן שהמחיר ששולם לא שווה את זה.
תודה מראש
שלום,
בהתאם לדברים שכתבת יש לך עילה לתביעה, אך יש צורך גם בראיות להוכחת הטענות (עילת תביעה בלבד לא מספיקה).
לגבי סיכויי התביעה, אינני יכול לקבוע סיכויים ללא בחינת הראיות שבידך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
איזה הוכחות צריך? אבקש מחלק מהתלמידים לרשום לי בכתב את ההרגשה שלהם מהלימודים... אין לי יותר מדי הוכחות.. מה עוד צריך?
ולאיזה סוג עו"ד ללכת? שמתמחה באיזה תחום?
תודה
עו"ד שאתה צריך הינו עו"ד בתחום תביעות קטנות או במילים אחרות, הגעת למקום הנכון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
הרגשה אינה ראיה בבית המשפט. יש צורך בראיות אוביקטיביות להוכחת טענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אוקיי.. השאלה שלי איזה הוכחות אפשר להביא כדי שאבדוק אם זה אפשרי...
שלום,
הוכחות לכל טענותיך.
לדוגמא : באם אתה טוען שהרכזת לא תפקדה, יהיה עליך להוכיח זאת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
