רכשתי רכב ב6.4 מחברת אויס בעזרת הלוואה ממימון ישיר ..קיבלתי את כל הטפסים של הבדיקות ולקחתי את הרכב לבדיקה במכון בחולון כולם אמרו שהכל פרפקט ..יום אחרי שהאוטו אצלי נדלקה נורה שמראה על בעיה ..כיוון שהיה פסח התקשרת ואמרו לי להגיע אתמול למוסך שלהם בתל אביב ..כאשר הגעתי גילו שיש באוטו ..1.הטורבו הלך..2.מיסב ציריה דפוק..3.מיסב גלגל דפוק..4.רדיאטור נוזל.ובנוסף כאשר יצאתי מהמוסך נדלקה נורה נוספת ..חזרתי אליהם ואמרו שמדובר בבעיה במנוע ...חברת אויס לוקחת טחריות על הכל ומוכנה לשלם כ15אלף שקל על התיקונים ..לעומת זאת אני טוענת שהבדיקות שהציגו בפניי היו מפוברקות ומוטעות ושיש אופצייה שגם המכון שבדקתי אצלו היה בשיתוף פעולה מלא איתם ..ואני לא מעוניינת ברכב ואוצה לבטל עסקה כיוון שבעיות כאלה רואים בבדיקה פשוטה ולחא ספק היו קיימות בעת מכירת הרכב !!! הם טוענים שזו לא מספיק לביטול עסקה .. אשמח לדעת מה עליי לעשות והאם כדי ללכת איתם לכיוון תביעה ..האם יש לי סיכויי ?!.
שלום,
ראשית לא ציינת את הסכום ששילמת על הרכב (כדי לקבוע האם את רשאית להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות או בית משפט שלום).
בהתאם לדברים המתוארים, בהחלט שיש מקום להגיש תביעה לצורך ביטול העיסקה, השבת כספך ופיצויים בגין העובדה ששיקרו לך ומכרו לך ביודעין רכב תקול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שילמתי עבור הרכב 66 אלף שקל ...אוקיי אז כעת אשמח לדעת למי עליי לפנות על מנת לתבוע ?..והאם ישלמו לי גם על עלות התביעה וכו...וכמה בערך זה יכול לעלות לי כל הסיפור של התביעה ?
שלום,
סכום הרכישה אינו מתאים להליך של תביעות קטנות ולכן יהיה עליך לפנות לעו"ד העוסק בתחום אזרחי ולהגיש את התביעה בבית משפט שלום.
כל עו"ד לוקח שכ"ט שונה ולכן יהיה עליך לברר זאת מול עורך הדין אותו תבחרי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר