שמתי את המכשיר טלפון שלי במעדה של סמסונג ב10/4/2017, נאמר לי שיחזירו לי את המכשיר תוך 10 ימי עסקים. לאחר 10 ימי עסקים התקשרתי לשירות לקוחות של סמסונג ונאמר לי שעדיין מטפלים במכשיר, וודאתי איתם שאין שום בעיה בחלקי חילוף ונאמר שלא. כך התקשרתי כמה ימים ברצף עד שאחת הנציגות אמרה שתבדוק לי מה קורה, היא חזרה אלי ואמרה לי שהמכשיר יגיע אלי תוך 3 ימי עסקים זאת אומרת עד התאריך 27/4/2017. בתאריך 27/4 התכתבתי בצ'אט עם המנהלת מוקד והיא אמרה לי שהכשיר עדיין ממתין לחלק חילוף שלו, הבטיחה לי פתרון באותו יום לא קיבלתי שום פתרון. חזרה אלי ב30/4 עם אותה התשובה שאין לה שום פתרון לתת לי. באותו היום חזר אלי אחד הנציגים של המוקד ואמר לי משפט שמאוד הדאיג אותי, שהוא לא יודע מתי חלקי חילוף יגיעו אם בכלל.
מה ניתן לעשות בנדון ?
שלום,
אני ממליץ להוציא מכתב התראה לפני תביעה בעניין זה לצורך קבלת פיצוי ובאם מכתב ההתראה לא יענה, להגיש תביעה כנגד החברה, אך רק לאחר קבלת המכשיר הסלולארי לידיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר