לפני כחודשים קניתי מוצר מהסופר. המוצר מהמקרר בסופר. הילדים שלי אכלו וסבלו מכאבי בטן .למחרת המוצר היה כולו צהוב עם ריח רע ומקולקל. פניתי לחברה רשום על התוית שירות לקחות אבל לא היה מענה כמה ימים. חפשתי את החברה באינטרנט אבל. אין לה אתר יש רק מספר עוסק מורשה . מה הסכוי לתביעה נגד החברה? יש לי תמונות והוכחות .פניתי גם לסופר שקניתי מהם אבל הם טענו שכל מה שיצא מהמקרר אין החזרים. האם חברה חיבת שירות לקחות ? אם כתוב בתוית ואין מענה?
שלום,
1. אינני יודע להגיד לך מה סיכויי התביעה שלך כיוון של ראיתי כל מסמך ו\או ראיה להוכחת טענותיך ואין זה רציני לקבוע סיכויי תביעה על סמך 5 שורות כתובות
2. כדי להגיש תביעה כנגד חברה או בית עסק, עליך לדעת את כל המידע על החברה (שם, מס' ח.פ. וכתובת)
3. באם אינך מצליחה למצוא את פרטי החברה, את רשאית לתבוע את הסופר ממנו רכשת את המוצר המקולקל.
4. טרם הגשת תביעה, אני מציע לך לפנות לחברה באמצעות מכתב התראה לפני תביעה (מעו"ד).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר