הזמנתי ארונית מחברת פרדקס לפני חודש וחצי המוצר לא הגיע ...כשהתקשרתי לפני שבוע לשאול אמרו לי שהפסיקו להתעסק עם החברה שמספקת המוצר הזה ושהם יחזירו לי את הכסף...אמרו לי שביום ראשון שעבר יהיה הכסף עם טופס זיכוי בחנות איפה שקניתי צלצלתי ביום ראשון לחנות הוא אמר לי שעוד לא הגיע הכסף ומקסימום יום שני יהיה הכסף אצלו שזה אתמול ...כמובן אף אחד לא דיבר איתי היום התקשרתי אמרו שהם רוצים לספק לי את המוצר אבל צריך לחכות בסבלנות אמרתי להם שאני לא רוצה את ההזמנה ורוצה את הכסף שלי בחזרה אמרו לי שזה הליך עד שידפיסו טופס זיכוי וישלחו את הכסף לחנות...אני רוצה לשאול אם אני יכול לתבוע את החברה בפיצוי חוץ מהכסף של המוצר שהם אמורים להחזיר לי...תודה
שלום,
כן - בהתאם לחוק הגנת הצרכן אתה רשאי לתבוע בעניינך עד סכום של 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
האם אני יכול לקבל את הכסף של המוצר בחזרה ואחר כך לתבוע אותם או אני לא צריך לקחת מהם את הכסף חזרה ופשוט לתבוע אותם על פיצויים ולמי אני יכול לפנות בעניין התביעה...תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר