אני ואחותי עשינו תוספות שיער במספרה של ספר פרטי בשווי של 7000 ש"ח. כעבור יומיים מיום העסקה התחלנו לראות שרואים את החיבורים של התוספות בבירור מבעד לשיער ואף העירו לנו על זה. בנוסף התוספות שעשינו הן תוספות מיוחדות המבטיחות נפח ונוחות יתרה וגם זה לא ממש התממש הרגשנו סירבול ואי נוחות מוגזמת. מיד פניתי לספר ודרשתי להוריד את התוספות. הספר מצידו הראה חוסר התעניינות וקבע לנו תור אחרי שבוע וחצי להוריד את התוספות, אך כאשר התקשרתי יום לפני להזכיר לו שאנחנו באות הוא דחה אותנו בעוד כמה ימים ואחרי שטענתי בפניו שאני לא מרוצה מהעבודה שלו ושיחזיר לנו רק את עלות התוספות ולא את מחיר העבודה שלו הוא סירב והפציר בי שהוא גם לא מעוניין להוריד לי את התוספות כי אני מערערת על העבודה שלו. הייתי רוצה לדעת איך ובאיזה דרך ניתן לתבוע אותו על עוגמת הנפש ועל המוצר שמכר לי שלא סיפק את מה שהבטיח.
תודה מראש
הדר
לילה טוב,
סיפורך מקומם מאד. לא די בכך שהעבודה היתה ככל הנראה חובבנית בעלות יקרה, ההתעלמות וההתנערות של הספר לאחר שהתגלתה האיכות הירודה של עבודתו - אינה הולמת ואינה אלא יריקה לבאר ממנה שתה .
חבל. נהיר שאם היה משכיל לקחת אחריות כמצופה ועושה כל שעל ידו לתקן זאת היית מרוצה וממשיכה הלאה.
אין ספק שלבחירתו להתעלם ולהתנער מאחריות יהיה מחיר.
שקלי הגשת תביעה קטנה כנגדו בגובה עלות העסקה בתוספת פיצוי בגין עוגמת נפש.
מאחלת לך הצלחה מכל הלב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה מראש על תשובתך המהירה. מהי הדרך להגשת תביעה נגדו האם דרך עו"ד?
בשמחה.
בשלב ראשון מומלץ לפנות אליו בכתב בין אם בעצמך ובין אם באמצעות עו"ד (עניין המוסיף נופך של רצינות ואמינות לדרישותיך) לתאר את השתלשלות העניינים ולדרוש הן את כספך חזרה והן פיצוי.
באם דרישתך תדחה הכיני כתב תביעה והגישי לבית משפט לתביעות קטנות בעיר שבו ממקומת המספרה שלו.
מומלץ לקנות שעת ייעוץ אצל עו"ד טרם נקיטה בהליכים לקבלת תמונה מלאה של זכויותיך וכימות סכום התביעה.
במידת הצורך עו"ד יכול לנהל מו"מ עם הספר בניסיון לסיים העניין מחוץ לביהמ"ש.
בהצלחה מכל הלב !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר