שלום, היום 28.5.17 נפגשתי עם בחור על מנת לבצע בדיקת קנייה לרכב שהייתי מעוניין בו,
הבן אדם שפגשתי אותו פעם אחת בעבר טען שהרכב של הבן שלו והוא מעוניין למכור אותו כשבפועל הרכב רשום על אדם אחר, וכשהוא הגיע עם הרשיון רכב היה הרכב רשום על אדם שלישי - שהוא סוחר, לא ייחסתי לזה חשיבות, למרות שבדיעבד הבנתי שהמוכר היה חייב להציג לי טופס גילוי נאות מה שלא קרה
לפני הבדיקה אמרתי לו אתה מתחייב לי בבדיקה על מנו גיר ושילדה , המוכר אמר שכן, כשקבלנו את תוצאות הבדיקה הבנתי שהמנוע לא תקין בגלל נזילות שמן תושובת מנוע שסתומים ועוד כמה דברים, המוכר התווכח איתי דקות ארוכות שהמנוע תקין ושהוא לא סומך על המוסך שבדק את הרכב ורק ניסה לצאת צודק, אני הקלטתי אתה שיחה כשאני אומר לו אתה יודע שהמנוע לא תקין, אתה לא מוכן לשלם את הבדיקה הוא אמר שלא, ושוב שהמנוע תקין, לאחר מכן אמרתי לו שהוא היה חייב להציג לי גילוי נאות והוא אמר שזה לא מעניין אותו וזה מה יש והגביר את הטונים והשתמש בשפה בוטה, לאחר מכן הוא הרים עלי יד
(הגשתי תלונה במשטרה בגין זה)
לעניינו, הבחור ברח הממקום מבלי לשלם את עלות הבדיקה
מה עלי לעשות כרגע? להגיש נגדו תביעה בבית דין לתביעות קטנות?
או שיש דרך לקחת את זה יותר רחוק?
אשמח לשמוע מכם, תודה רבה.
שלום,
באם יש לך את כל הראיות להוכחת טענותיך, אתה יכול להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר