בתאריך 22.5.17 נכנסנו לסלקום דבר ראשון בקשתי שיסדרו את החשבון אמרו מעתה תשלמו על שני קווים 200 שח וכבר השמיעו אותנו שמגיע לנו tv lg סמארט מתנה שאלתי איך אמרו כך סתם מתנה מגיע לכם לא רצינו שאלנו בקשר לשידרוג אמרו תקבל סמסונג S8 ועוד דברים ותשלמו 300 שח בחודש עם החודשי לנו יש שני קווים שאלנו בקשר לשני מכשירים S8 ומפה הכל הסתבך עשו לנו כל מיני חשבונות שאתה לא יודע מה יורד מאיפה ולאיפה הוא נוסף וביקשנו בכל מקרה על המכשירים לשלם תשלום אחד ולא נתנו לנו אמרו לא כדאי לך בתשלומים זה אותו דבר עשר פעמים ביקשתי חשבון בלי ריבית מסיבה דתית והבטיחו שאין ריבית ונתנו כל מיני מתנות בסוף הכל בתשלום עם ריבית מכשירים ששווים 7000 בחשבון מוגזם הם רוצים 14000 במזומן כדי לשחרר אותנו ומה גם קניתי חבילת אביזרים ונתנו לי מוצר אחר ממה שסיכמנו מדובר במגן מסך otterbox זכוכית מחוסמת ולי מודבק מדבקת סיליקון הלכתי לכמה טכנאים וגם אמרו לי כך והם מצידם מה שיש לנו זה מגן זכוכית
שלום,
קראתי את הדברים. איך אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר