שלום רב,
לפני כמעט שנתיים התנתקתי מחבילת שירותי yes שכללה טלפון קווי, אינטרנט וערוצים. את ההתנתקות בצעתי דרך אתר netek ומיד לאחר מספר ימים יצרה איתי קשר נציגה של חברת yes שהודיעה על התנתקותי. לאחר שבצעתי החזרת הראוטר לבזק והממיר לחברת yes ראיתי עצמי כמנותקת מחבילת השרות.
לצערי היות ובפירוט החיובים שמות החברות השונות היה כה דומה, לא הבחנתי כי בזק בינלאומי ממשיכה לחייב אותי ואילו בזק חדלה מהחיובים. בנוסף, האמנתי שגם אם נפלה טעות לא תהיה בעיה להסדיר זאת היות והשרות לא הצריך ציוד חיצוני.
מכאן לשם חברת בזק בינלאומי לא מסכימה לזכות אותי על כ10 חודשי חיוב על שרות שלא צרכתי בטענה שלא בצעתי ניתוק בנפרד גם מהם. מודה ומתוודה כי על אף השכלתי ורמת האינטיליגנציה הגבוהה שלי, עדיין אינני מבינה מי הם השחקנים בשרשרת החיול לקבלת שירותי אינטרנט וטלויזיה במדינת ישראל. בתום לב מוחלט לא ידעתי כי חברת בזק בינלאומי היא חברה נפרדת לבזק ושהיה עליי להתנתק מהם באופן אקטיבי על אף סיום ההתקשרות שלי עם yes שמולה בצעתי את ההתקשרות מלכתחילה כשמכרה לי חבילת שירותי טריפל.
אין לצורך שארחיב בהרגשת התסכול בעמידה מול חברות התקשורת השונות בניסיון לברר פשר החיובים.
כועסת ומתוסכלת אשמח לעצה בדבר תביעה לזכוי התשלומים מחברת בזק בינלאומי. אין מדובר על הכסף, אלא רדיפה אחר צדק.
נעמה
שלום,
אם את מרגישה שנעשה לך עוול, את רשאית להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
בהתאם לחוק, חלה עליך החובה להתנתק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר