שלום רב,
ב- 27.5 ביצעתי הזמנה לשמלת כלה שהבטיחו לי שיתפרו מחדש ושילמתי מקדמה של 1000 ש"ח מתוך כ- 2400 עלות השימלה.ביום ו' - 2.6 נכנסתי שוב לחנות והודעתי שאני רוצה לבטל ולקחת שימלה אחרת שדורשת רק תיקון קל. המוכרת הסכימה , רשמה הזמנה מבוטלת ותיקון שמלה חדשה והצמידה לשתי השמלות. מעבר לכך כשהמוכרת ראתה שאני מתלבטת מאד הציעה לי לבטל את כל העיסקה, אך אני ביקשתי לחשוב על זה.
ביום א' בבוקר 4.6 הודעתי שחשבתי על השמלה שדורשת תיקון ואני לא שלמה איתה ורוצה לבטל את כל העיסקה. בעלת החנות טוענת שאין דבר כזה ביטול עסקה, המוכרת לא ידעה שלא ניתן לבטל ובטעות אמרה לי שזה מבוטל וחוץ מזה היא כבר קנתה בד. בשיחה נוספת טענה שכבר החלה לתפור והשמלה מוכנה. כשביקשתי לבוא למדוד אמרה שהשימלה תהיה מוכנה למדידה רק בעוד יומיים.
האם מגיע לי לבטל עסקה כזו לאחר 4 ימים מיום ההזמנה? היא לא מוכנה להחזיר הכסף ודורשת שאקנה משהו אחר ואשלם לה תוספת ע ה- 1000 ש"ח
אודה לתשובה מהירה
שלום,
לא הבנתי האם מדובר בהזמנה מיוחדת.
בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) - מיום הרכישה ועד תום שני ימים שלאחריו שאינם ימי מנוחה ובלבד שתווית המחיר על הטובין, אם ישנה, לא הוסרה;
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר