שלום רב. לפני מס' חודשים עשיתי טיפול יופי / קוסמטי שעלה לי 5000 שקלים. לצערי הרב לא קיבלתי כלל את התוצאות הרצויות וגם בעלת המכון מסכימה איתי שאין תוצאות . אני דורשת החזר כספי אך היא מסרבת ומסכימה לתת לי זיכוי בסך 3000 שקלים לטיפולים אחרים שאני אבחר ואין אני מעוניינת בכך אלא בהחזר של כספי. מה עליי לעשות ומה החוק אומר בנדון ?
שלום,
למה המתנת מס' חודשים ? האם במהלך החודשים הללו פנית לקוסמטיקאית בעניין זה. האם חתמת על הסכם ?
במילים אחרות, חסרים נתונים רבים כדי שאוכל לענות על שאלתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
פניתי אליה רק עכשיו משום שהיא אמרה לי שהתוצאות הסופיות יהיו רק אחרי 3 חודשים ולכן צריך לחכות בסבלנות. עברו להם 3 חודשים ורק אז פניתי ודרשתי החזר כספי היא סרבה.
לגבי החוזה .חתמתי על חוזה לא קיבלתי אותו בתחילת הטיפול כעת דרשתי ממנה לראו. על מה חתמתי בימים הקרובים אמרה שאקבל ממנה.
דרך אגב .הטיפול נעשה ב 3 מפגשים במפגש הראשון לא היה שינוי גם במפגש השני לא . כבר אז יכלה להבין שהטיפול לא יעיל למרו. זאת התעקשה שאמשיך.
שלום,
כדי להצליח בתביעה יהיה עליך להוכיח שהטיפול לא עשה דבר, כלומר שאין שום שינוי לאחר הטיפול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר