היי
אני סטודנטית לשעבר , למדתי במכללה לעיצוב שילמתי 22,000 באמצע הלימודים חיסרתי זמן רב מכיון שעברתי פיגוע . הבית ספר נתן לי להשלים ללא לעלות אחרי וויכוחים , והוא נתן לכולם להשלים ללא עלות אז לא קשור לזה שהתחשבו במצבי.
סיימתי את הלימודים הגשתי את העבודה והשלמתי את החסר. עברה שנה ולא קיבלתי את התעודה , כשהתקשרתי אחרי שנה לשאול מה קורה אמרו לי " בואי תיקחי ".
בתחילת הלימודים הובטח לי טקס הענקה תעודות. שלחתי להם מייל שזה פשוט לא יפה ושתעודה מביישת , הובטח לי טקס ובנוסף תעודה בינלאומית.
בתגובה הם ענו לי מאחר שלא עמדת בתנאים לקבלת התעודה, אנו מזכירים לך שנאלצת לעשות השלמה, ועל כן לא הוזמנת לטקס
הסיום שבו נכחו חברייך לכיתה, אשר עמדו בכל התנאים בזמן המקובל " סביר להניח שלו היית משתתפת בקורס יזמות עסקית, היית היום כבר מוקפת בלקוחות וקצת פחות ממורמרת ופחות לבחוש
בעניינים שלא יואילו כלל להצלחתך" .
התקשרתי למכללה כמובן שהשיחה מוקלטת וששאלתי מי כתבה את זה היא צחקה לי בטלפון , ואמרתי לה למה ממורמרת? בגלל הפיגוע ? היא שוב צחקה .
יש מה לעשות עם זה !?
שלום,
לצערי אין מה לעשות מבחינה משפטית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר