בתאריך 15.5.17 התקשרתי לרון לייט בקשר למכשיר LG שרכשתי מהם בכדי לבדוק עימם לגבי אחריות יצרן לאחר שיחה עם נציגה ביקשה שתוך כדי שיחה אכנס להגדרות של המכשיר ואביא לי קוד בכדי לבדוק האם אכן יש אחריות יצרן לאחר מכן הנציגה מסרה לי שאכן עדיין יש לי אחריות יצרן מיד בסיום השיחה נסעתי להפקיד את הנייד שלי באוטופון כפי שביקשה שם נאמר לי והיה מצוין בטופס שחתמתי עליו שתוך 10 ימים אקבל את המכשיר ולפני יתקשרו מהמעבדה או ישלחו אסמס לאחר מס ימים ביום א' בתאריך 22.5.17 בשעה 15:15 התקשרתי לרון לייט לבדוק מה קורה עם המכשיר מכיוון שלא קבלתי שום הסמס מהם
נציגה העונה לשם אוראל טענה שהמכשיר שלי עדיין לא תוקן שאלתי למה והיא אמרה שהמכשיר עומד בהצעת מחיר שאלתי לו מה זאת אומרת והיא אמרה שמכיוון שאין אחריות יצרן נציג אמור היה להתקשר ולעדכן אותי לגבי המחיר ולהפתעתי הסתבר שהם בכלל לא רואים שקיים עבור המכשיר שלי אחריות יצרן הסברתי לנציגה שלפני שהפקדתי את המכשיר בתיקון התקשרתי לרון לייט לוודא שיש אכן אחריות וכן נבדק שעדיין קיים שאלתי את הנציגה איך זה הגיוני?יש לכם טעות הרי בדקתי קודם מול נציגה שלכם שעדיין קיים אחריות יצרן הנציגה ביקשה שאמתין על הקו כמה דקות בכדי שתבדוק מה קרה לאחר בירור שעשתה דרשה ממני לשלוח לה קבלה עבור המכשיר שאלתי אותה איך בדיוק אעביר לך קבלה הרי זה ברור שאין ברשותי שום קבלה מכיוון שמכשיר נקנה כמעט לפני שנתיים באילת ושהנני גרה בכלל בעפולה בכל זאת הסבירה לי שאין באפשרותה לעזור לי בלי הקבלה שאלתי שום מה זאת אומרת הרי דברתי עם נציגה שאישרה ובדקה שיש אחריות יצרן אז איך זה יתכן הנציגה המשיכה בשלה ולאחר מכן כשהבינה שאין בידיי קבלה ביקשה שאפנה לחנות שממנו רכשתי את המכשיר ושאבקש מהמוכר להוציא קבלה שכמעט לפני שנתיים הסברתי לה שלא ניתן לקבל קבלה אם אנני זוכרת מתי בדיוק רכשתי את המכשיר אז איך בדיוק הוא יוציא לי קבלה טענה שאין ברירה אחרת לאחר מכן שאלתי את הנציגה אם אתם טוענים שאין אחריות יצרן ושאתם לא תיקנתם את המכשיר אז למה בדיוק אני לא יודעת על הרי מישהו היה אמור להתקשר ולעדכן אותי אחרת אם לא הייתי מתקשרת המכשיר היה ממשיך לעמוד שם מבלי שאקבל עדכון הרי עד יום חמישי בתאריך ב 25.5 אני אמורה לקבל את המכשיר אז איך זה יתכן שאתם לא מתקשרים ליידע את הלקוח??? אמרה שהיא באמת לא מבינה איך מישהו מהמעבדה לא התקשר ולא התקן אותי בדבר ודרשתי ממנה שמנהל המעבדה יצור עימי קשר בדחיפות טענה שאין באפשרותה להתקשר למעבדה אלא רק לשלוח מייל הסכמתי שתשלח מייל בדחיפות ואבקש שיחזרו אלי עוד היום בקשתי מהנציגה מיד ששולחת מייל למעבדה שתתקשר לעדכן אותי שאכן המייל נשלח אכן התקשרה לאחר חצי שעה ליידע אותי שנשלח מייל ושמנהל יחזור אלי כפי שבקשתי בהקדם האפשרי,בתאריך 23.5.17 התקשרתי שוב לרון לייט בכדי לבדוק מולם למה עדיין לא קבלתי שיחה ממנהל הנציגה טענה שעדיין לא חלפו 24 שעות ושאמשיך לחכות לשיחה הסכמתי איתה ומיד בתום השיחה שאלתי אותה האם המכשיר שלי נכנס למעבדה וטענה שאכן כן המכשיר בטיפול ושאלתי האם עניין האחריות סודר ענתה לי שכן שאלתי שוב בכדי להבין ששוב אין טעות או בלבול המשיכה לטעון שהמכשיר כבר בתיקון ובזה סיימתי עימה את השיחה בתאריך 25.5.17 התקשרתי שוב ודברתי עם נציגה בשם ורד בכדי לבדוק שאכן המכשיר שלי חזר לחנות ושאסע לאסוף אותו... להפתעתי הנציגה בכלל טענה שהמכשיר עדיין במעבדה ושאלתי אותה איך זה הגיוני הרי היום בדיוק זה 10 ימים מיום שהפקדתי את המכשיר אז איך ייתכן שלא קבלתי את המכשיר ושהמכשיר בכלל לא תוקן ולמה עדיין לא קבלתי שיחה ממנהל כפי שבקשתי לטענתה אין שום פניה באף מייל למנהל מהמעבדה שאלתי איך זה ייתכן?הרי דברתי עם 2 נציגות אחת ששלחה את המייל והתקשרה לעדכן אותי ואחת שטענתה שהיא רואה את המייל ושמנהל יחזור אלי ...אז מה קורה פה??? למה המכשיר שלי עדיין בתיקון הנציגה טענה ששתי הנציגות אשר נתנו לי שירות חדשות ואינן מבינות כלל שאלתי אותה איך קורה כזה דבר??? אמרה שהיא מתנצלת ושברגע זה שולחת מייל למנהל..כמובן שכעסתי נורא והייתי כל כך עצבנית והסברתי לאותה נציגה שוב על כל השתלשלות ושתנסה להבין אותי ושתעביר אותי למנהל הסברתי לה שאני אחרי לידה עם תינוק בבית שהמכשיר שאני משתמשת בו היום שייך לבעלי כי בנוסף לכל זה גם לא קבלתי מכם טלפון חלופי אין לי איך לדבר עם בעלי אני עם תינוק בבית שסובל מריפלוקס מצב שבו להתקשר לבעלי לעדכן ולבקש את עזרתו כי הנייד שלו אצלי הסברתי לה שכל יום בבית אני עוברת קשיים עם תינוק קטן לבד בבית ואנני יכולה לקבל עזרה טלפונית מבעלי לאחר שהסברתי לה כמה חשוב שהנייד ושמנהל מישהו משהו יחזרו אלי נזכרתי שהיא שוב טענה שהמכשיר בתיקון במעבדה ושוב לא הבנתי מה עכשיו הרי חלפו 10 ימים והמכשיר אמור להיות אצלי כבר טענה שבגלל שיש הרבה מכשירים בתיקון חסרים חלפים למכשיר שלי ושזה נמצא בנמל פה כבר לא הסכמתי לזה כעסתי נורא והסברתי לה שמצב כזה לא אמור לעניין את הלקוח הרי אחרי כל מה שעברתי ועוברת אתכם עדיין לא קבלתי שום שיחה ממנהל איך זה ייתכן שמאחורי חברה כ"כ גדולה עומד שירות לקוחות כושל ששיחת טלפון גם כשהם צריכים ליידע את הלקוח לגבי השתלשלות הדברים ועדיין לא מתקשרים.ובזה הסתיימה השיחה
איך אוכל לפעול נגדם?
תודה
שלום,
בהגשת תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר