לפני שנה קניתי מכשיר מים מינרלים תוך הבטחה מהנציג שהחבילה היא ל3 שנים(אספקת פילטרים ומנורות במשך התקופה).
הגיע טכנאי מטעם תמי 4 שהתקין את המכשיר, לאחר שהתקין הוא החתים אותי על מסמך שאומר שקיבלתי את המכשיר עם עוד סנן.
באותו מסמך היה מצויין שם המסלול אותו רכשתי(אספקת סננים ,מנורות ואחריות) בלי כל פירוט נוסף רק שם המסלול.
לאחר שנה (לפני כשבועיים) קיבלתי חיוב בכרטיס האשראי על כ-600 ש"ח, לאחר בירור עם "תמי 4" זהו תשלום על הפילטרים שסופקו לנו כחודש לפני כן(חשוב להבהיר ששאלתי את השליח אם אני צריך לשלם על משהו מזה הוא אמר שלא וזה כלול במסלול כדי למנוע אי הבנות בהמשך).
הסברתי לנציגה את הבעיה והיא אמרה שהם יבצעו האזנה לשיחה שבעצם זה היה אמור להביא את הסיפור הזה לסופו ולקבוע מי צודק מי טעה או הטעה.
לאחר ימים של המתנה הנציגה יוצרת איתי קשר ומסבירה לי שהאזינו לשיחה אך לא ניתן לקבוע דבר כי בסוף ההקלטה הנציג ביקש להתקשר אלי מהנייד שלו.
הפיצוי שהציעו לי על חוסר ההבנה הוא הנחה של כ-200 שקלים לשנה וארוחה זוגית.
ועדיין אני נדרש לשלם על הכל.
שלום,
קראתי את הדברים. איך אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
רציתי לשאול האם אין לי ברירה כי כביכול החתימו אותי על המסלול או שאני יכול להתעקש שיביאו לי את החבילה שהתחייב הנציג שמכר לי את המכשיר.
שלום,
אני מציע לך ליצור עמי קשר טלפוני, כיוון שחסר מידע נוסף לצורך מתן ייעוץ בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר