הוזמנתי לכנס של חברת RED HAT שמתקיים באולמי ארקה בנמל תל אביב. ההרשמה נעשתה באמצעות האינטרנט וקבלתי מייל שמאשר את השתתפותי בכנס.
הגעתי הבוקר לאולמי ארקה נרשמתי וקבלתי תג הרשמה כדת וכדין. בטופס ההרשמה צינתי במפורש שאני עו"ד ולמרות זאת אשרו אותי לכנס. מספר ימים לפני הכנס התקשר אלי מישהו מהחברה ושאל אותי במה אני עוסק . הסברתי לו שאני עו"ד בבנק ועניתי לשאלתו למה נרשמתי לכנס שעוסק במחשבים. השבתי לו שאני מתענין בתחום וכי בני מרצה למחשבים ומדי פעם אני מתלווה להרצאותיו . הוא קבל את הסברי ובזה הסתיימה השיחה. לאחר שנרשמתי כאמור במקום וקבלתי תג כניסה הגיעה אלי אשה ושאלה אותי האם אני לקוח של RED HAT ועניתי שלא. יחד אתי היתה ידידה שגם לה אשרו את ההרשמה לכנס. לאחר מספר דקות היא חזרה אלינו ואמרה לנו שאיננו לקוחות של רד הט וכי הכנס מיועד ללקוחות בלבד היא גם הטיחה בפנינו שאנו הולכים לכנסים וועידות כדי לקבל מתנות ולאכול. היא דרשה מאתנו לעזוב את המקום למרות שהראינו לה שיש לנו אישור הרשמה לכנס. סרבנו לצאת כי הרי נרשמנו כחוק. לאחר כרבע שעה הופיע בפנינו גבר שהציג עצמו כמנכ"ל החברה וטען שאשרו את הרשמתנו בטעות וכי הכנס מיועד ללקוחות החברה בלבד ונדרשנו לעזוב את המקום- ולא הם יזמינו משטרה . כל השיחה הזאת נוהלה בנוכחות אנשים שישבו לידנו במרפסת המשקיפה לים. בלית ברירה עזבנו את המקום בבושת פנים ובעוגמת נפש. לציין שבשום מקום בפרסום הכנס לא נכתב שזה כנס סגור ללקוחות החברה. שאלתי האם יש לנו עילת תביעה נגד החברה על הביזיון ועוגמת הנפש שנגרמו לנו.
שלום,
אין עילה לתביעה בגין "ביזיון ועוגמת נפש".
לצורך הגשת תביעה בעניינכם יש למצוא עילות תביעה אחרות כדוגמת רשלנות, הפרת הסכם וכו' והנזק שנגרם הינו בין היתר עוגמת נפש.
כמו כן יש לבחון האם המקרה נכנס תחת לשון הרע.
במידה ואתם מעוניינים בייעוץ וסיוע משפטי, אנא פנו למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר