שלום רב
ב17.5.17 קיבלתי בדואר מכתב שהגיע באיחור (יצא בתאריך 20.3.17 והגיע אלי 17.5.17) בו אני נדרש לשלם חוב בתוספת פיגורים למשטרת ישראל. הסברתי למשטרה שאת החוב הראשוני לא קיבלתי ולא ידעתי על קיומו ולכן ביקשתי שיבטלו לי את תוספת הפיגורים. הם אמרו לי שהם שלחו את החוב הראשוני בדואר רשום בתאריך 30.8.16 הדואר הזה לא הגיע אלי מעולם ולא ידעתי שהוא קיים בכלל ולכן במשטרה אמרו שבמידה ודואר ישראל יתנו אישור שאכן זה לא הגיע אלי הם יבטלו את תוספת הפיגורים.
כשפניתי אל דואר ישראל הם ענו לי שדבר הדואר לא נדרש ולכן נשלח בחזרה אל המען למרות שהסברתי לדואר כמה פעמים שאני לא יכול לדרוש משהו שאני לא יודע על קיומו.
במקרה אחר, לפני 3 חודשים נודע לי שקיבלתי מילגת לימודים ואת המלגה ישלחו אלי בדואר רשום, ב18.5.17 נשלח דואר רשום ששוב לא הגיע אלי ולכן הוא חזר לשולח שניסה לשלוח שוב בתאריך 25.7.17 ושוב בדקתי היום (2.7.17) ואמרו שחזר למען כי לא דרשתי אותו.
אני מדגיש שהדואר הזה מעולם לא הגיע אלי
דבר הדואר של משטרת ישראל הוא יותר בעייתי כי יש לו תוספת פיגורים.
אשמח לעזרתכם
שלום,
לפי הדברים המתוארים יש לך בעיה עם סניף הדואר.
אני מציע שתפנה למנהל בסניף הדואר כדי לבדוק מדוע דברי דואר אינם מגיעים אליך ותבקש ממנו מסמך באישורו כדי להגיש למשטרת ישראל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר