הי, פעמיים בטווח של שבועיים, אוטובוס של מטרופולין לא הגיע לתחנה. הוא לא איחר, אלא פשוט לא הגיע. אני נוסעת עם האוטובוס ללימודים וכתוצאה מכך, בפעם הראשונה איחרתי ללימודים ובפעם השניה פספסתי את הקורס (המרצה לא מכניסה מאחרים). בשיחה עם מטרופולין לברר מה קורה עם האוטובוס נאמר ש... הוא לא יגיע ושנחכה עוד חצי שעה לאוטובוס הבא (שאגב, איחר) ובפעם השניה, המוקדנית לא ידעה להגיד מה איתו...
נגרמה לי עוגמת נפש רבה מכל הסיפור, רצטרך להשלים את הקורסים שפיספסתי במחזור הבא.
אגב, לרוב, אני כלל לא נוסעת בתחבורה ציבורית לאור זאת שאי אפשר לסמוך עליה ולכן, בן משפחה מסיע אותי לילה קודם לקרובי משפחה הגרים בעיר לימודיי (40 דקות נסיעה!) כדי שבטוח אגיע בזמן ללימודים. שגם זה טרחה רבה שיכלה להיחסך אם היה אפשר לסמוך על חברות התחבורה הציבורית.
האם כדאי לי לתבוע את מטרופולין כדי לקבל פיצוי על עוגמת הנפש? אם כן, אז בכמה כסף?
והאם תובענה יצוגית אפשרית וכדאית?
תודה!
שלום,
1. בעניין שאלתך לתביעה ייצוגית - אני מציע לך לפנות לפורום המתאים בעניין זה.
2. במידה ויש לך אפשרות להוכיח את כל טענותיך בראיות יש מקום להגיש תביעה בעניינך בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר