שלום
רציתי לספר לכם מה קרה איתי עם חברת ספיד פיננסי ולהתייעץ איתכם מה עלי לעשות ואיזה צעדים לנקוט...
לאחרונה קיבלנו חיוב של 1200 שח מספיד פיננסי.. ובבירור עם אחי שאנחנו כן מרשים לן להשתמש בכרטיס האשראי בתנאי שבעל העסק ידרוש את האישור שלנו על פי החוק. ואז הוא הסביר שזו חברה שהבטיחה לו שיקבל החזר של 8000 שח ולא יידעו אותו בחיוב על 1200 שח.
התקשרנו לחברה ומסתבר שמדובר על פציחת תיק בלבד.. ביקשנו לבטל מדובר על בקשה לביטול לאחר 3 ימי עסקים.. ולא הסכימו בטענה שאחי חתם בהודעת ס.מ.ס על ייפוי כח ובטענה שאחי זה ש"גנב" את הכרטיס והשתמש בו.
ושוב הסברנו שהוא לא גנב ושאנחנו לא מסכימים שישתמשו במילים אלו כדי להגן על עצמם. הם מסרבים לבטל את החיוב. העבירו את התיק לטיפול משפטי ואם ייראו שאנחנו זכאים אז ייזכו את חשבוננו ויתבעו את אחי על עבירה פלילית כי השתמש בכרטיס אשראי שלא שלו.. ועוד יעבירו חוב על שמו על הסכום הנ"ל.
עד כמה הם יכולים לעשות זאת? מה עלי לעשות? אחרי שאיימו עליי להעביר את זה להוצאה לפועל אני איימתי עליהם לתבוע אותם גם על חיוב ללא בקשת אישור בעל הכרטיס עפ"י החוק וגם על לשון הרע שאמרו לאחי גנב.
בנוסף ביטלתי את החיוב מחברת האשראי.. וכרגע חברת האשראי עושה בירור מולם לפי התהליך.
שלום,
אני מציע שתיצור עמי קשר טלפוני לצורך קבלת ייעוץ משפטי בעניינך.
יש לי מס' שאלות שעליי לברר איתך בטרם אוכל לענות על שאלתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר