יום רביעי האחרון רציתי לעבור מפלאפון להוט עקב חוסר קליטה בפלאפון בדירה שלי. אז הזמנתי 2 סימים מהוט ויום למחרת הלכתי לאסוף מנמרכז שירות... כשהגיע התור שלי נאמר לי שצריך לבצע ivr עשיתי ואז התחרטתי ולא רציתי להתנייד... נאמר לי שלא הפעילו את הנייוד. הגעתי לבית קבלתי הודעה מפלפון שיצאתי מהחברה ועוד הודעה מהוט ברוך הבא.. יום שישי התקשרתי לשירות לקוחות ונאמר לי שעצרו את תהליך הניוד. היום אני בלי קו מהבוקר מיותר לציון שאני ממתין לשיחות חשובות. גם אישתי שלא עשתה ivr היא בתהיל לצאת מפלאפון ללא אישור שלה. התקשרתי לשירות של הוט ושם נמסר לי שאין מה לעשות ואני צריך להגיע לקחת סימים אני לא מעוניין להיות בחברה הזאת. שכחתי לציין כשהייתי במרכז שירות לא לקחתי את הסימים וגם הנציג אמר לי שהוא לא הפעיל את הקווים. האם יש לי עילה לתביעה...??
שלום,
בהתאם למה שאתה מתאר - אין לך עילה לתביעה, שהרי אתה ביקשת להתנתק מחברה א' ולא להתחבר לחברה ב'.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לא הבנתי למה אין לי עילה לתביעה...
הנציג הפעיל את הניוד ללא האישור שלי וכל היום נשארתי ללא קו...יש עילה או אין?? אני לא רציתי להתנייד בסוף והוא הפעיל בכל זאת..
שלום,
כתבתי לך את דעתי בהתאם לדברים שכתבת. אתה רשאי להגיש תביעה בעניינך בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר