קניתי עגלה עם אחריות לשנה בסך 3400, נשלחה לתיקון נאמר שתוך 10 ימים תגיע חזרה, כל פעם שהתקשרתי ניתקו לי בפנים דיברו לא יפה ואמרו שהסוכן היה בחופש והעגלה בכלל לא נשלחה לאחר שבועיים הלכתי לחנות וראיתי שהעגלה שם ולא נשלחה לתיקון נתנו לי עגלה חלופית אך נתנו עגלה שאינה מתאימה לילד, התקשרתי היום לסוכן שם נאמר על ידי האחראי שהעגלה בכלל לא הייתה אצלהם במהלך השבועיים האחרונים, דיברתי עם בעלת החנות שאמרה שהעגלה אתמול חזרה מתיקון אך הסוכן אומר שהעגלה כלל לא הייתה אצלם בשבועיים האחרונים בקיצור מישהו כאן משקר, עברתי איתם עוגמת נפש חיכיתי מעל חודש. מה ניתן לעשות?
שלום,
יש מספר אפשרויות לפעול אך לא ברור לי מה מטרתך.
אפשרות אחת היא לפנות לחברה באמצעות מכתב התראה מעו"ד לצורך ביטול עסקה או קבלת פיצויים בשל חוסר תום לב, נזקים, פיצויים ללא הוכחת נזק ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
אפשרות שניה היא להגיש תביעה כנגד החנות בגין אותם ראשי הנזק המתוארים באפשרות הראשונה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהמשך להודעה הקודמת, נמסר מהחנות שההעגלה הגיעה אתמול, אך הדיבור והיחס היו מאוד לא במקום וגם נשארתי חודש ללא עגלה. בכל זאת אפשר להגיש תביעה בתביעות קטנות?
כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר