ביקשתי להתחבר למשתמש קיים באפליקציה וקיבלתי הודעת קוד זיהוי לצורך הזדהות במערכת.
מאותו הרגע אני מקבלת הודעות בלתי פוסקות של מספר קודי זיהוי ( מעל ל 150 הודעות ב 72 שעות ) בכל שעות היום כולל שעות הלילה ולפנות בוקר.
ניסיתי למחוק את האפליקציה ולהתקינה מחדש/ לפתוח שם משתמש חדש אך בכל פעם קיבלתי עוד קוד זיהוי חדש.
פניתי לתמיכה הטכנית ונאמר לי שינסו לפתור את הבעיה וטרם חזרו אלי עם פיתרון, שלחתי מספר מיילים להפנות את תשומת הלב כי הבעיה לא נפתרה אך לא קיבלתי שום מענה.
הדבר מהווה מטרד בלתי פוסק של צלצולים הן במהלך יום העבודה ובפרט בשעות הלילה.
האם הדבר נחשב כהודעות ספאם? איזה תביעה אפשר להגיש בגין ההטרדה ואי ההתייחסות לבעיה?
תודה
שלום,
הודעת ספאם הינה הודעה או דבר פרסומת שמטרתו להוציא ממך כספים.
מהדברים שאת מתארת נשמע שזו תקלת מערכת ואני מציע לך לפנות לחברה בעניין זה ולדווח על כך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
פניתי ויצרתי קשר עם החברה, לפני יומיים קיבלתי מענה שהעניין בטיפול.
לאחר שהתקלה לא נפתרה, ניסיתי ליצור שוב קשר עם החברה אך לא קיבלתי מענה או עדכון נוסף.
האם ניתן להגיש תביעה תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות בגין הטרדה? (לא ייתכן שבמשך 3 ימים אקבל מעל ל150 הודעות ללא הפסקה בכל שעות היום, הפלאפון לא מפסיק לצלצל במשך כל יום העבודה ועד השעות הקטנות של הלילה)
תודה
שלום,
התשובה הכללית לשאלתך היא כן.
מפסיקה שאני מכיר בנושא, בתי המשפט קבעו כי מדובר בתקלת מערכת ולא פסקו שום פיצוי כספי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר