שלום רב ... לפני כמה חודשים קיבלתי שיחת טלפון מנציג של חברת aig לשידרוג הביטוח שקיים אצלם התפלאתי לקבלת השיחה והסברתי לנציג שמעולם לא הצטרפתי לשום ביטוח דרך החברה וחלה טעות בפנייה אליי .. הנציג נתן לי את פרטי המבוטח והסתבר שיש לי תשלום חודשי קבוע לחברה בסך 75 שח שגובים ממני כל חודש במשך 10 שנים האחרונות ... ביקשתי מהנציג שמנהל יחזור אליי מאחר ומעולם לא הצטרפתי לביטוח .. לאחר שיחות ומיילים נמצא שאכן מעולם לא ביקשתי הצטרפות אין חתימה שלי בהוק שכובדה ללא ידיעתי לטענתם עי אימי (בבדיקה איתה לא מכירה את הנושא) שביקשתי לקבל אסמכתא ליפוי כוח שאני נותנת למישהו אחר לעשות ביטוח על שמי לא היה להם מענה מכוון שאכן מעולם לא הצטרפתי לביטוח... לאחר דין ודברים הם חזרו אליי מס פעמים בהצעה לקבל חצי מהסכום הסברתי שאינני מעוניינת בחצי מהסכום ואני רוצה את מלוא כספי בחזרה בתוספת פיצוי .. אשמח לדעת מה הדין אומר ועד כמה גובה פיצוי אני יכולה לקבל וקל וחומר קודם כל לקבל את כספי בחזרה .
שלום,
החוק קובע כי על חברת הביטוח להשיב לך את כל הסכום ובתוספת פיצויים (גבוהים) בגין החזקת פרטיך ושימוש בפרטיך ללא אישורך, ללא הסכמתך וללא ידיעתך.
יתכן כי על חלק מהשנים חלה התיישנות.
עוד בעניינך - חוק הגנת הפרטיות קובע פיצוי של עד 50,000 ש"ח ללא הוכחת נזק בגין מעשי החברה ועוד לא התייחסנו לפיצויים המגיעים לך לכוח חוקים נוספים.
אני מציע לך להתנהל מול חברת הביטוח עם עו"ד ולא לעשות זאת בעצמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר