מספר פנייה בפלאפון: 191113072017
תוכן הפנייה: שלום רב אני לקוחה של החברה כבר מעל לשנתיים במהלך התקופה לא היו בעיות מצידי ונהניתי לרכוש מוצרים דרככם והייתי גם לקוחה . בתחילת שנת 2017 ביטלתי כרטיס אשראי שלי שהייתה בו הוראת קבע מעודכנת על התשלום החודשי. שלחתי במיידית הורעת קבע בנקאית אך לא עדכנו אותה. לפני כ 15יום בערך התקשרו אלי והודיעו לי שיש לי חוב על סך 1600 שהצטבר כי לא שילמתי . שאלתי איך זה קרה והתברר שהורעת הקבע לא עודכנה. מיידית יום למחרת שלחתי הוראת קבע כי כבר פתחתי אותה עבורכם בתחילת השנה והנציג אמר שהוא סידר לי אותה ונשאר החוב לתשלום אמרתי אין בעיה אני משלמת אותו. היום 13.7.17 קיבלתי טלפון ממשרד עורכי דין שלכם שכל הסכום שבחובה אצלי נפרע ואני תוך שבוע חייבת להסדיר את כל 12500 שח במכה אחת! ללא תשלומים אחרת התיק עובר להוצאה לפועל. בקשתי עזרה שתעזור לי בתשלומים מי שטיפלה בי היא נציגה בשם אנה(רוסייה) והיא טענה שזאת הבעיה שלי איך אני מסדירה את העניין . אמרתי לה שאני חד הורית וזה לא עניין אותה ואמרה כל פעם בתוקפנות שאני צריכה להתארגן בכסף אחרת יעכלו לי את החשבון שלי וכדומה . אני ממש שבורה, אין לי אפשרות לגייס כזה סכום ענק בנוסף רציתי לשלם את החוב מידית עם קבלת המשכורת וגם לא קיבלתי שום מכתב מהעורך דין שהחוב שלי נפרע ואני חייבת כבר להם את מלואו ולא לפלאפון מה לעשות מכדי לחזור לתשלומים הרגילים ופשוט לשלם את החוב ולחזור לשלם את התשלומים הרגילים?
שלום,
קראתי את הדברים. איך אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר