שלום, לפני חודש תואמה לנו אספקת רהיטים לעוד חודש. חלף חודש, לא תוזכרנו על ההובלה ולא התקשרו לאשר מולנו באופן סופי. ביום שישי לבעלי נקבעה בדיקה בהרדמה מלאה שדורשת הכנה ביתית בקרבת שירותים ולכן ביום א - התאריך שנקבע- אנחנו לא יכולים לקבל את הסחורה. המוביל התקשר בבוקר וטען שהוא יצא לדרך, הודענו לו שלא נוכל לקבל את הסחורה בשל הנסיבות והוא הפנה אותנו לשירות לקוחות. שם סירבו לקבוע לנו תאריך חדש ואיימו שאם לא נשלם 550 ש"ח (חצי מסכום ההובלה) לא יתואם לנו תאריך אספקה חדש כלל ויגבו מאיתנו בלי אישורנו בויזה 1100 ש"ח. כאשר ביקשנו לראות נהלים כתובים- אין ברשותם חוזה להראות לנו בעניין זה או נהלים בנושא. מה זכותנו במצב כזה?
שלום,
בהתאם לתיאור הדברים - זה לא עניין של זכויות אלא של הסכם.
באם תיאמתם אזי יש ביניכם הסכם והעובדה ששכחתם מהעניין לא מעלה ולא מורידה מאחריותכם, אלא אם כן נקבע ביניכם אחרת (שיש צורך לתזכר או לסגור דברים שוב באופן סופי).
במילים אחרות, בהתאם למתואר - עליכם לשלם לחברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
