שלום רב..
ביאנואר 2016 קניתי רכב חדש מהחברה.. אלפא רומיאו.. נסעתי בו למשך שנה ללא שום תקלה.. לאחר כחודש מהשירות הראשון שבוצע ביאנואר 2017.. המנוע של האוטו התחיל לרעוד בזמן הדלקת מזגן.. הגעתי למוסך בגלל הסיבה הנ"ל וגם כדי לחשב את צריכת השמן (כי גם שמתי לב שהאוטו אוכל שמן).. לגבי הרעידות אמרו שזה תקין לאחר שחברו את המחשב לאוטו ולא הררה גלום.. ולגבי השמן אמרו לי לנסוע עם האוטו עוד 1000 ק"מ ולחזור כדי לחשב במדיוק את הצריכה.. נסעתי וחזרתי לאחר 1000 ק"מ ואמרתי להם שהבעיה עם המנוע עדיין ישנה.. לאחר בדיקת השמן התברר שיש תריכה לא נורמלית של 1 ליטר ל1000 ק"מ.. לאחר בדיקה אמרו שזה הטורבו..וצריך להשאיר את האוטו כדי להחליפו. לאחר בדיקה במלאי התברר שאין בארץ טורבו וצריך להזמין וזה יקח שבועיים.. אמרו סע עם האוטו זה לא יעשה עוד נזק ונצור איתך קשר מתי שהכל מוכן.. חזרו אלי בעוד שבועיים להביא את האוטו.. קיבלתי אוטו חילופי והרכב שלי נשאר אצלהם למשך שבוע.. יצרו איתי קשר לקחת את האוטו משום שהוא מוכן.. והודיעו לי שהטורבו לא הוחלף.. משום שלאחרי בדיקה מעמיקה נמצא תקין.. ורק אטמו איפה שהיה נזילת שמן.. שאלתי אם הרעידות נעלמו.. נעניתי בשלילי.. אמרתי להם שזו היא בתלונה העיקרית שלי בגללה הביאתי את האוטו.. וצריך לתקן אותה.. לאחר התעקשות שלי שזה לא תקין.. הם השאירו את הרכב אצלם.. והזמינו טץמהנדס מומחה לדעתם.. וגם הןא אמר שזה "בטווח הרעידות הנורמלי" כששאלתי על איזה סקאלה הוא בדק את זה ואיך אני יכול לדעת שזה באמת בטווח הנורמלי.. ענו לי שזו תחושה סובייקטיבית שלו.. כמובן לא קיבלתי את התשובה שלהם בגלל שזה לא מקצועי עם כל הכבוד לניסיון שלו..אבל תחושה סובייקטיבית לא תשובה מספקת.. בכל מקרה התעקשתי שוב לבדוק את זה לעומק.. לאחר כמה ימים חוזרים אליי.. ופה כבר עברנו שלב.. הודו שזו כן בעיה.. אבל לא יודעים מהי.. ומה הפתרון.. ושכרגע אין פתרון.. כמובן וזה מה שיש.. כמובן שוב לא קיבלתי את התשובה.. והתעקשתי שוב שיבדקו לעומק ויתקנו את הרכב.. לאחר יומיים.. אני מתקשר לבדוק אם מתקדם.. ואז מנהל המוסך מגלה לי משהו ששינה את הכל.. והוא אמר לי בפירוש שזה לא לפרסום.. ואם אני אגיש את זה הוא יכחיש.. כי קיבלו הוראות לא לגלות לאף אחד.. מסתבר שכל אחד עשה עדכון תוכנה בתחילת השנה יש לו את אותה בעיה.. ולא יודעים עד היום איך לסדר אותה.. ורז אמרתי לו אבל אני לא עשיתי עדכון תוענה.. אומר לי שכן עשיתי.. אצלם.. ביאנואר.. אמרתי לו שעשיתי שירו. ראשוני רגיל.. וזהן.. ואז אומר לי שכם עשינו לך עדכון תוכנה.. אמרתי לו אבל אף אחד לא אמר לי את זה.. ולא אישרתי על דבר כזה.. והתשובה שלו הייתה שזה לא בתשלום.. אמרתי לו לא משנה בתשלום או לא.. כל שינוי לטןבה או לרעה ברכב שלי צריך לעדכן אותי כדי לאשר או לא לאשר.. עובדה עשיתם לי נזק עכשיו ברכב.. אולי לא הייתי מאשר על עדכון תוכנה.. הייתי מבסוט במה שהיה לי.. ועכשיו לא.. בכל מקרה הוא הבטיח לי שבימים הקרובים יהיה עדכון תוכנה.. עברו שבוע ימים ללא שום התקדמות.. וכשנמאס לי הלכתי כדי לקחת את האוטו.. ואז אומר לי שקבלו הוראה לא להוציא את הרכב.. בגלל שלא יודעים מה יש לו ואיזה נזק יכול לגרום אם נסעתי בו.. כך אני 3 שבועות עם רכב חילופי והאוטו שלי משתזף אצלהם במוסך..
כמובן אמרתי להם שאני תובע..
לציין.. הכככללללל מתועד.. כל השיחות מוקלטות.. במיוחד כשגלה לי שהם אחראים על התקלה.. וזה שהם התחמקו בהתחלה והכחישו את הבעיה.. ועד שכן הודו שיש בעיה אבל לא יודעים מה עד שאמר לי שהם אחראים על התקלה אבל קיבלו הוראות לא לגלות.. ואם אמרתי משהו הוא יכחיש שאמר לי.. הכל מוקלט..
סליחה עם הסיפור הארוך.. אבל אני כולי בעצבים בגללם..
האם יש מקום לתביעה.. ומה לבקש.. לציין מנהל שירות הלקוחות אמור לשבת איתי בשבוע הקרוב (לדבריהם)
תודה
מחמוד
שלום,
בהתאם לדברים המתוארים יש לך עילה לתביעה כנגד החברה בגין כל הנזקים, ההוצאות הכספיות ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר