ב14 למאי 2017 שוחחה אתי נציגת החברה מירי לגבי קבלת הלוואה מחב' תציעו לי. הבהרתי לה שאני מעוניינת בתנאי שאקבל הלוואה דרכם בגובה 80,000 ש"ח ובהחזר חודשי קבוע של עד 700 ש"ח. מירי ערכה לי בדיקה ואמרה שאקבל את ההלוואה בתנאים שביקשתי ושעליי לשלם תחילה 700 ש"ח עבור פתיחת תיק ולשלוח מסמכים רלונטיים. ברגע שאני משלמת תוך שבוע הכסף אצלי בבנק.
למעלה משבועיים אני רודפת אחרי הנציגים ובכל פעם נציג אחר מדבר אתי. וטוען שחסרים מסמכים...ב22.5 חתמתי על הסכם שמאפשר לחב' תציעו לי להעביר את פרטיי לגורמי מימון שונים.
ב1.6 שוחחתי שוב עם נציג שטען שמנהלת תחזור אלי. עד היום פנו אלי רק ב 2 הצעות לא הוגנות(עם ריבית כפולה גם לחברה וגם לנציג). שוחחתי מס' פעמים עם מנהלת החברה טליה שמנוהלת ברשת. טליה אמרה שהיא תבדוק ותשמע הקלטות. אחרי שבועיים אמרה שאכן שמעה את הנציגה מבטיחה את מה שביקשצתי אך לצערה זה בלתי אפשרי כי הנציגה חרגה מסמכותה. ושהיא באת מבינה אותי אך אין אפשרות לקבל את דמי הרישום.
אודה לכם אם תסייעו לי בקבלת דמי הרישום. אין לי אמון בחברה הזאת. ידי המנהלת כבולות לטענתה ואין יחס אישי.
בברכה הדס
שלום,
כדי להשיב את כספך בחזרה יש צורך לפעול משפטית מול החברה.
באם את מעוניינת בכך, אנא פני למשרדי ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר