שלום, לפני כחודשיים הזמנתי מאתר sportsdirect.com חבילה. לאחר מספר ימים, האשר נאמר לי כי החבילה הגיעה ליעד - אני ניסיתי לברר במשך כשבועיים ויותר איפה היא כי לפי האתר היא לא התקבלה, בקיצור לאחר המון בירורים, הייתה להם בעיה במחסן. הכל טוב ויפה, שילמתי דרך החברה משלוח וסה"כ עלה לי סביבות 130$ (חבילה ומשלוח). לפי האתר החבילה נשלחה לפני כחודש ושבוע ושילמתי על שירות של פדקס שהחבילה תגיע בתוך 2-5 ימי עסקים. כמו שציינתי, עבר מעל חודש, אני כבר שלושה שבועות בקשר עם אתר שיפיטו שיבררו איפה החבילה ורק היום הם ענו לי שהפרטים שסיפקתי להם לא מספיקים, הם רוצים קבלה של כל הפריטים שבחבילה כולל תאריך, סיפקתי להם את התאריך דרך ג'ימייל ואאוטלוק, כלומר לא על הקבלה עצמה, מכיוון שהאתר שקניתי ממנו לא ציין תאריך כשהחבילה נשלחה. אשמח מאוד לעזרה מה עושים במצב כזה, שלחתי הודעה לאתר שקניתי ממנו אם יועיל בטובו לשלוח לי קבלה עם התאריך מצויין ומחר אתקשר לפדקס בארץ לראות מה אפשר לעשות...
אני קצת אובד תקוות, זה פשוט 130 דולר לפח בינתיים.
שלום,
לא הבנתי את סיפור המקרה.
באם הזמנת מוצר מחברה בחו"ל ולא קיבלת אותה, אני מציע לך לבטל את העיסקה ולקבל את כספך בחזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר