בוקר טוב,
בצעתי הזמנה ביום שישי בצהריים יחידת תוספת שיער בהזמנה אישית ומידוד שלי. שילמתי מראש על כל הסכום 11,000 ש"ח .ביום ראשון ב9 בבוקר התקשרתי וביקשתי לבטל עסקה(הרופה עור המליץ לי לא לעשות את זה כי זה מזיק לשיער)שלחתי בקשה בפקס וגם התקשרתי לבית העסק ,הייתי שם וביקשתי לבטל עסקה .בית העסק מושך זמן מפעיל אלי לחץ נוראי ולא רוצים להחזיר לי כסף.הם עוד לא היו יכולים לשלוח הזמנה שלי לביצועה. מוכנים להליף לי יהזמנה שלי למשהו אחר רק לא להחזיר לי כספים.
אבקש עזרתכם , מה אלי לעשות. זה הרבה כסף ואני לא רוצה לותר.תודה מראש
שלום,
בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) המוצר אותו הזמנת לא ניתן לביטול עסקה.
באם את חושבת שנגרם לך עוול את רשאית להגיש תביעה כנגד המקום בגין ביטול עסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
חיים שלום,
ברגע הזמנה שאלתי האם יש נזק ליחידת שיער שהזמנתי האם זה לו יגרום לנשירה.
התשובה שלו היתה שבטוח לא.
הרופא שלי אמר שזה כן תגרום לנזק ולנשירה ובגלל זה ביקשתי לבטל עסקה למחרת.
המוכר לא רק שלא רוצה לבטל הוא אמר דברים ממש לא יפים לגבי רופא שלי שהוא לא יודעה כלום ןאני ישאר כל החיים עם קרחת. דיבר איתי לא יפה .אם אני לא יכולה לבטל עסקה כמו כן אני לא רוצה לקבל שום דבר מבן אדן הלא נעיים הזה.....מה אני יכולה לעשות.תודה רבה.
למה אני לא יכולה לבטל עסקה , אשר לא התחילו לבצעה הזמנה שלי?
הזמנתי אותה ביום שישי בזהריים וביטלתי ביום ראשון בבוקר. היחידה שהזמנתי עשים בחו"ל והזמנה שלי אפילו לא יצאה לספק.
שלום,
הפניתי אותך לחוק הרלוונטי. כפי שציינת מדובר בהזמנה מיוחדת ובהתאם לחוק הזמנה מיוחדת לא ניתן לבטל.
שלום,
תפני לחברת האשראי ותבקשי לבטל עיסקה. באם לא תבוטל העסקה את רשאית להגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות כדי שהשופט יכריע בסוגיה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר