אני סטודנטית לומדת תואר שני. הכנתי הצעת המחקר שלי, בישיבה האחרונה עם המנחה עשינו ביחד שינויים במחקר ומשום ואני דוברת ערבית רציתי עזרה במחקר. פניתי לאגודת סטודנטים שם נתנו לי כמה שמות לצערי הרב אינם פנויים, מדובר בסוף סמסטר לחוץ לכן נאלצתי לפנות לחברת הצילו ובקשתי יעוץ מאתם אמרו שהם יכולים לעזור לי ביקשתי שאני אשב עם המומחה האקדמי שלהם על מנת ללמוד ממנו ולא לעשות במקומי והשיבו שאשלח להם החומר כולו והם יכינו מחדש. שילמתי מקדמה ס"כ 800 ש"ח דרך חשבון בנק. סוכם בננו שההצעה תשלח אלי ב1.8.2017. היום התקשרתי על מנת לדעת איפה אני מהעבודה האקדמית התשובה הייתה שעדיין לא התחילו והם ישתדלו לעמוד בזמן ולא מבטיחים ,הסברתי להם שאין לי יותר זמן , האחראית התחילה לצעוק ולדבר אלי בצורה לא מנומסת , וסגרה הטלפון בפני חזרתי ותקשרתי מדי פעם כל פעם היתה סוגרת בפני הטלפון , לכן שלחתי לה הודעה במייל שאני שומרת לעצמי זכות משפטית, השיבה בצורה לא מנומסת ואמרה אז נזמן המנחה כצד ג' בבית משפט. השאלה שלי האם מה שעשיתי אינו חוקי על אף שהמנחה כוונה אותי שאפשר להיעזר בסטודנטים דרך אגודת הסטודנטים? האם יש לי הזכות לתבוע את חברת הצילו. נא תשובתכם המהירה ותודה על הכל
שלום,
1. אני מודה שלא הבנתי עד הסוף את המקרה ואת שאלתך.
2. באם פנית לגורם חיצוני כדי שזה יכין לך הצעת מחקר, אני מניח שפעלת בניגוד לכללי האוניברסיטה והחוק (זה כמו להעתיק במבחן).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
באם יש הסכם בינך לבין חברה מסוימת והחברה פעלה בניגוד להסכם יש לך עילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר