שלום.. אני קניתי מזגן נייד לפני שבועיים ופתחתי והשתמשתי ,, באותו יום שפתחתי הרגשתי שזה לא מספיק מקרר אז רשמתי תלונה לחברה ואף אחד לא התעניין לענות.. הלכתי לחנות ונסיתי להסבירר שאני רוצה להחזיר ומה שגיליתי שהמזגן מתאים לחדר לא יותר מ 12מיטר .. אמרתי שזה לא הוסבר לי ברגע שקניתי את המזגן אחרת לא הייתי קונה משהו שלא מתאים לחדר שלי50 מיטר.. סירבו להחזיר,, האם יש מה לעשות??
שלום,
כדי שאוכל לענות על שאלתך חסרים לי נתונים רבים. לדוגמא : האם טרם הרכישה הגדרת למוכר מה מטרת המזגן וגודל החדר שאתה מעוניין לקרר ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לא , לא הסברתי מה גודל החדר כי היועץ בקושי נתן לנו חצי דקה הסבר על המכשיר ( חוץ מזה שאין לי ניסיון במזגנים שאני אדע מה מתאים למה ואם זה כל כך כריטי הגודל של החדר,, ).. כל מה שהוא אמר שזה טוב ויש לו צינור שצריך להוציא אותו מהחלון.. אבל לפי מה שהם טוענים בחברה שהאינפרמציה שזה רק לחדר לא יותר גדול מ 12 מיטר חייב להיות שהוא אמר לנו ואין סיכוי שהיועץ לא יגיד דבר כזה!
שלום,
באם לא הגדרת למוכר מה אתה מחפש אז בוודאי שהמוכר לא צריך לדעת מה אתה מחפש. נכון שמוכר מקצועי צריך לשאול אותך מהם השימושים שלך במזגן, לאיזה גודל חדר וכו', אך חובה זו גם מוטלת עליך. אינני יודע מה היתה האינטראקציה בחנות בינך לבין המוכר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר