שלום רב, אני מזמין באופן קבוע המון מוצרים מאתרים שונים באינטרנט בארץ ובמיוחד מחו"ל , בחודשים האחרונים נהיה שיטה קבוע שכבר "הדוואר" כיביכול מגיע לדירה למסור את החבילה וכמובן שאין אף אחד בבית ומעביר את החבילה ישירות לסניף שכמובן אני צריך להגיע לסניף ולחכות כמעט שעה בתור על מנת לקבל את החבילות שלי. השיטה הזאת נהיית באופן קבוע החבילה מגיע למחלקת מיון וישר יום למחורת יש הודעה באפליקצייה או לחילופין באתר של הדואר שהיה דוואר אצל הנמען ושאין מענה אצל הנמען והחבילה עברה לסניף.
דבר שני אני לא מקבל מהדואר שום הודעה על דבר דואר שאני אמור לקבל, ואם אני לא עוקב למזלי אחר הדואר באופן פרטי מעולם לא היית מקבל את החבילות שלי ששילמתי עליהם המון כספים.
ודבר שלישי, כמעט בילתי אפשרי להשיג אותם בטלפון כל שיחה רק להמתין לוקח יותר מ 25 דקות מינימום, אין מענה, אי אפשר לשלוח להם תלונה וגם שמשאירים הודעה הם לא חוזרים אף פעם.
האם אני יכול לתבוע אותם ואם כן על איזה סכום?
תודה מראש.
שלום,
באם החברה (במקרה זה דואר ישראל) פועלת בניגוד לחוק ו\או הסכם ו\או מדיניות החברה כלפי לקוחותיה - אתה רשאי לתבוע את החברה.
לגבי סכום - בהתאם לנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך. אין כלל אצבע או חוק הקובע את גובה הפיצוי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר