שלום רב
רכשתי מסך מחשב באינטרנט על סך 719ש"ח מחברת אולסייל ב16.07ב20.07 קבלתי את המסך שהזמנתי וניסיתי להרכיב אותו אך הוא לא נדלק .עוד באותו יום שלחתי פנייה לשרות הלקוחות של שלאוסייל וגם לספק ובקשתי בטול עסקה וזיכוי מלא בבדיקה בויזה ראיתי שחוייבתי על ידי חברת מיני ליין שאין לה כל קשר לעסקה.מזה שבועיים אני מנהלת שיח עם הספק וחברת אולסייל ללא תוצאות ביום חמישי הסכמתי לקבל מוצר חדש מקורי חילופי המוצר שקבלתי הוא לא ארוז באריזה מקורית קבלתי אותו עטוף בניילון וללא מוצרים נלווים ולא ניתן להשתמש בו בכלל שוב פניתי לאולסייל ולספק שלחתי תמונות על המוצר שקבלתי ובקשתי שיאספו את המוצר ואז הגיעה הצעה הזויה כדי לזכות אותי הספק יחזיר לי את המוצר הראשון המעבדה תאסוף את המוצר הלא מקורי ואז הספק יאסוף מביתי את המוצר הראשון.שאלתי אליכם כיצד אני יוצאת מהעסקה ומקבלת את כספי בחזרה האם מותר לי לבטל את העסקה בויזה שחוייבה על ידי מיני ליין ולא אולסייל שאתה עשיתי את העסקה ?עד היום לאחר שבועיים לא קבלתי כל חשבונית
שלום,
באם קיבלת מוצר (גם אם תקול או לא המוצר הנכון) אינך יכולה לבטל את העסקה באמצעות חברת האשראי ללא אישור החברה.
עליך לפנות לחברה ממנה רכשת את המוצר ולבטל את העסקה בהתאם לכללי האתר.
באם אינך מצליחה לעשות זאת בעצמך, תוכלי להיעזר בעו"ד לצורך כך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר