שלום רב!
אנחנו לקוחות של הוט מזה כמה שנים, כי הם היחידים שיכולים לתת לנו מהירות גבוה מבחינת תשתית אינטרנט. מ11/7/17 יש לנו תקלה באינטרנט ועקב כך שהטלוויזיה והטלפון עובדים על אינטרנט זה גורם לתקלות גם בשאר השירותים. דיברנו עם אין ספור נציגים/מומחים/בכירים/מנהלים והתקלה עדיין לא סודרה, במהלך החודש האחרון נאמר לנו ש:
1."אין לכם תקלה"
2."יש לכם תקלה אזורית"
3."יש לכם תקלה בבניין"
4."יש לכם תקלה בארון בחוץ"
5."התקלה הינה במערכות של הוט" וכ"ד
בסופו של דבר אני לא מקבלת את השירות ובנוסף על כך התקלה כפי שכבר אמרתי משפיעה גם על שאר השירותים בבית, יש לי 3 ילדים קטנים שנמצאים בחופש הגדול בבית ולא יכולים לראות טלוויזיה כי האינטרנט מתנתק, מה שגורם לנו יותר לצאת לבילויים מחוץ לבית ולהוצאות מיותרות שיכולנו לחסוך. חשוב לציין כי בעלי סובל ממחלת CRPS מזה 9 שנים, נכון לעכשיו יש לו תרופות קבועות לכאבים מאוד חזקים, הוא מתהלך בעזרת קב,יש לו נכות של 30% לצמיתות והמחלה ממשיכה להחמיר משנה לשנה, אני המפרנסת היחידה. במשך החודש האחרון בילינו שעות על גבי שעות בהמתנה לנציגי הוט, טורטרנו מנציג לנציג, הזמינו לנו טכנאי הביתה ואז התקשרו מהוט וביטלו את הטכנאי, בשיחה האחרונה שהתרחשה ב7/8/17 היינו בשיחה כשעתיים ובה העבירו את בעלי מנציג שירות לנציג טכני, מטכני לשירות לקוחות, משירות לקוחות חזרה לטכני... כבר חודש עם ניתוקים באינטרנט ועדיין לא פתרו את התקלה, היה אף נציג שהציעה לנו לחזור לטריפל של הוט כולל הטלוויזיה ואז כל התקלות יפתרו... האם יש מקום להגיש תביעה קטנה בנושא...
שלום,
כן בהחלט ובתנאי שיש לכם את כל הראיות להוכחת טענותיכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר