פעם בשבוע בערך אני מקבלת שיחה מאותו מספר של איזשהו משווק מורשה של תקשורת,הם מדברים רק ברוסית.אותו התסריט מספרים סיפורים ומנסים להעביר אותי למה שהם רוצים.בחמשת השיחות האחרונות אמרתי באופן חד משמעי שיסירו אותי מהמאגר או שאני אתבע על חוק הספאם.יש לי כ-5 שיחות מוקלטות ואני בטוחה שיהיה עוד כי הם ממשיכים להתקשר כאשר אני לא מביעה שום ענין ורק מבקשת שימחקו את הטלפון שלי.התחלתי לחשוב ברצינות על לתבוע על חוק הספאם אך נראה לי שזה לא יצליח כי השיחות ברוסית. האם יש לי פה קייס לתביעה על חוק הספאם או שאין לי דרך להוכיח בגלל שזה ברוסית?
יש משהו שאפשר לעשות מבחינה משפטית?זה פשוט הפך להטרדה.
שלום,
כדי לתבוע עליך לברר מיהי החברה והאם מדובר בחברה הנמצאת בארץ.
ללא מידע זה לא ניתן לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
נגיד ואני יכולה להשיג את המידע המתבקש -שם החברה ואני גם בטוחה שהיא נמצאת בארץ,האם אני צריכה גם את הח"פ של החברה והאם יש לי את כל הנתונים הנ"ל(שם חברה,החברה בארץ,ח"פ,מספר טלפון שלהם) האם אני יכולה להגיש תביעה למרות שהשיחות הן ברוסית?
שלום,
באם יש לך את שם החברה די בקלות את יכולה להשיג את הח.פ. (חיפוש בפשוט באינטרנט).
בהחלט ניתן להגיש תביעה כאשר השיחות בשפה אחרת ובתנאי שאת מתרגמת ומתמללת את השיחות, כדי שגם השופט יוכל להבין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר